≫ 

Miki Maus i Paja Patak čekaju NBA zvezde: Isplivao plan najjače lige sveta za nastavak sezone

NBA liga razmatra nekoliko lokacija na kojma bi mogao da se odigra ostatak prvenstva, a jedan od glavnih favorita je Diznijev svet u Orlandu

  • 0
Miki Maus, Paja Patak, diznijev svet, Orlando Printskrin: Youtube/HannaaMontan

NBA liga je među prvima prekinula takmičenje usled pandemije korona virusa. Odmah nakon što je ustanovljeno da je centar Jute Rudi Gober pozitivan na COVID 19, liga je suspendovana.

Kako se situacija širom sveta polako stabilizuje i korona virus stavlja pod kontrolu, razmatraju se opcije za nastavak sportskih takmičenja, koja su i dalje rizična.

NBA liga ima nekoliko planova za nastavak sezone, koja je prekinuta u momentima kada je mnogim timovima ostalo da odigraju između 16 i 18 utakmica.

Kako bi se sprečilo putovanje, kontakti i različiti drugi vidovi rizika, NBA razmatra opciju nastavka takmičenja tako što bi se čitava liga prebacila na jednu lokaciju.

Već se ranije pisalo da bi to mogao da bude Las Vegas, koji ima ogromne hotelske kapacitete, koji mogu da odgovore zahtevima NBA, ali sada je isplivao plan sa novom lokacijom, a u pitanju je Diznijev svet u Orlandu.

Ovu informaciju objavio je novinar Atletika, Šejms Karanija, poznat po dobrim i insajderskim informacijama u NBA ligi.

On takođe ima ogromne hotelske kapacitete koji odgovaraju potrebama NBA timova, ali takođe su u okviru kompleksa i tri hale, koje bi pomogle odigravanju više utakmica u jednom danu, jer će program biti pretrpan zbog pauze od gotovo dva meseca.

Nema sumnje, biće zanimljivo videti NBA zvezde u carstvu Miki Mausa i Paje Patka, ukoliko se na kraju ovaj plan sa Diznijevim svetom ostvari.

Video: Dino Rađa: Denis Rodman me je najviše iznenadio u NBA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA