Mačvan u Partizanu, uopšte nije nerealno!

Bivši igrač crno-belih je slobodan jer mu je istekao ugovor sa klubom iz Tokija i on je u Srbiji

  • 9
KSS, Kosarkaski savez Srbije Foto: Nikola Tomić

Milanu Mačvanu je istekao ugovor sa Tokio Alvarkom i teoretski postoji mogućnost da kao slobodan igrač potpiše za Partizan.

Srpski košarkaš se vratio u državu i ti provodi dane tokom vanrednog stanja, ali svakako bi mu značilo da odigra za neki tim još neke utakmice ako se nastavi sezona, makar potpisao i kratkoročni ugovor.

- Partizan pokušava da produži ugovore sa nosiocima tima i potom će se okrenuti opcijama na tržištu. Milan Mačvan bi mogao da bude jedna od njih - napisao je Italijanski košarkaški novinar Luka D'Alesandro na twiteru.

Podsetimo, Partizan trenutno ima sedmoricu  domaćih igrača na raspolaganju i jednog stranca (Veličković, Trifunović. Zagorac, Janković, Birčević, Jaramaz, Gordić, računajući i Rašona Tomasa koji je ostao u Srbiji).

Prema tome Mačvan bi im i tekako značio.

Bivši srpski reprezentativac je dres Partizana nosio u sezoni 2011/2022, kada je došao kao pozajmljen igrač Makabija, a potom je u crno-belom bio i u sezoni 2013/2014.

Video: Ovako je Milan Mačvan trenirao posle više od godinu dana kada je doživeo povredu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA