Loše vesti iz Moskve: Klupski doktor CSKA završio u bolnici zbog korona virusa

Potencijalni problemi za Armejce

  • 0
kk cska Foto: MN Press

Klupski Doktor CSKA iz Moskve Roman Abželilov smešten je u bolnicu zbog toga što mu je otkriven korona virus. Ovo je prenela agencija Tas, ali nije bilo detalja o tome da li je i ko od igrača eventualno ugrožen.

- Tačno je da je Roman zaražen i hospitalizovan u Komunarki (oblast do Moskve). Svi brinemo za njega i želimo mu brz oporavak i povratak kući - navodi se u delu saopštenja iz kluba.

Abželilov ima 44 godine i u CSKA je od 2014. kada se prebacio iz nacionalnog tima. Osim činjenice da je hospitalizovan, detalja o njegovom stanju - nema.

Armejci su svoje aktivnosti prekinuli u martu kada i ostale ekipe iz brojnih sportova. VTB liga je isprva bila suspendovana do desetog aprila, ali kako je kriza sa koronom napredovala, došlo se do tačke da se liga otkaže.

Kada je reč o Rusiji, u ovoj zemlji je registrovan 114.431 slučaj zaraženih infekcijom COVID-19. Tačno 13.220 ljudi se oporavilo od nje, ali je 1.169 osoba preminulo.

Video: Bivši trener Partizana koji radi u Kini, objasnio kako je virus izmakao kontroli u Vuhanu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA