≫ 

Amerikanac se rado seća Partizana: Najboljih nekoliko meseci u mom životu!

Tomas je u crno-belom dresu proveo samo dva i po meseca

  • 0
Tori Tomas Foto: MN Press

Američki košarkaš Tori Tomas, koji je 2012. nosio dres Partizana, prisetio se perioda u crno-belom dresu tokom razgovora za poljske medije.

Tomas je u Partizan stigao početkom septembra, ali je već sredinom novembra napustio klub. Prethodno je igrao u Poljskoj za Turov, gde je bio i MVP lige.

- Partizan? Najboljih nekoliko meseci u mom životu! Imao sam šansu da igram za klub iz Evrolige i tu sam šansu koristio do povrede. Igrač iz Hrvatske mi je nagazio na nogu u meču u Zagrebu. Bio mi je povređen zglob pa nisam igrao oko pet sedmica. Probao sam da se vratim što je pre moguće, ali oporavak nije dobro išao i sve se odužilo. Partizan nije mogao da čeka toliko dugo i odlučio je da dovede drugog igrača na mojoj poziciji. Nisam imao priliku da pokažem šta znam. Napustio sam Srbiju, bilo je bolno - rekao je Tomas i dodao:

- Da sam ostao tamo i da mi je klub verovao, mislim da bih ostao na evroligaškom nivou. Bio sam u momentu karijere kada sam se još razvijao i postajao bolji igrač. Igra sam mečeve u njihovim bojama, u nekima sam igrao dobro, i dalje imam video-materijale sa tih utakmica. Ali, izgubio sam samopouzdanje zbog povrede i posle je bilo teško vratiti se onome što sam pružao pre toga.

Tomas je iz Partizana otišao u Italiju, a 2015. je "skoknuo" so Pionira na jedan večiti derbi.

Trenutno je član poljskog Kozalina s kojim je potpisao ugovor prošle godine. Podsetimo, 2016. je igrao i za MZT Skoplje.

Video: Košarkaši Partizana izdominirali na karaokama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA