≫ 

Rasistički komentari i Janisova mržnja su šokirali Ameriku: Iza njih je odmah otkrivena prava istina

Zvezda Milvokija bio je žrtva hakerskog napada, koji je ugrozio njegovu privatnost

  • 0
Lebron Džejms i Janis Adetokumbo Foto: AP/Tanjug

U četvrtak popodne je NBA zadesila neobična pojava. Mirni, nasmejani Janis Adetokumbo je putem društvenih mreža počeo da proziva svoj sadašnji klub Milvoki Bakse i širi rasizam i mržnju.

Baksi nisu bili jedini na meti Janisa, odnosno hakera koji je zauzeo njegove naloge na društvenim mrežama, imejl i bankovne račune - sve.

Lažni Janis je tako prozivao Bakse, Lebrona Džejmsa i svog saigrača Krisa Midltona između ostalih.

- Baksi su rasistički tim i nazivanju me crnjom ako ne ubacim 60 poena na utakmici... Je*** Krisa Midltona, hoću da igram sa nekim pravim šuterima. J**** Lebrona Džejmsa koji je hteo da angažuje plaćenika da me ubije - pisao je između ostalog haker sa Janisovog naloga.

Bilo je tu i "priznanja" da je zaražen korona virusom, da "mrzi" Azijate, ali i da je spavao sa suprugom Stefa Karija, što će sve biti predmet istrage u SAD.

Za sada je jasno da je haker NBA fan jer je između ostalog naveo i da Adetokumbo ide u Voriorse, o čemu je tek počelo da se šuška.

Informaciju o hakovanju Adetokumbovog naloga je potvrdio i njegov agent. I Grk i ostali igrači u NBA su tokom ovog događaja u karantinu i čekaju kada će moći da se vrate igranju košarke.

Nje u NBA ligi nema od prve polovine marta kada je centru Juta Džeza Rudiju Goberu otkriven virus korona. Do trenutka prekida Baksi su bili najbolja ekipa lige, a Janis je bio favorit za odbranu MVP priznanja.

Grik Frik je prosečno imao 29,6 poena, 13,7 skokova i 5,8 asistencija po utakmici uz 30,6 odsto šuta spolja i 54,7 posto šuta iz igre.

Video: Kako su Dino Rađa i Vlade Divac krenuli u Pirot Jugom bez kočnica

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA