≫ 

Lesora i dalje boli onaj promašaj za pobedu Zvezde u Podgorici: Hteo sam da ih nateram da umuknu!

Francuz se prisetio tog momenta iz 2018. godine

  • 5
Matijas Lesor Printskrin: Youtube/ABA liga j.t.d.

Iako je doveden kao veliko i perspektivno pojačanje, Francuz Matijas Lesor neće ostati upamćen po dobrom kod navijača Crvene zvezde.

Razlog za to je svakako onaj pormašen zicer u trećem meču finalne serije protiv Budućnosti, kada je neometan, u poslednjim sekundama meča, mogao da pogodi za trijmuf crveno-belih i vraćanje brejka.

Umesto da zakuca, Francuz je pokušao da položi i Zvezda je tu seriju izgubila sa 3:1 i tako ostala bez Evrolige te sezone.

U razgovoru za Sport Klub, Lesor se prisetio tog detalja koji mu je, kako sam kaže, najgori u karijeri.

- Definitivno najgora uspomena iz moje dosadašnje karijere, i do danas mislim o tom promašaju i o tome šta bi se dešavalo i kako bi se dalje stvari odvijale da sam dao koš tada. Zapravo, prošle sezone sam u Unikahi imao istu takvu situaciju kada je Brajan Roberts promašio šut, i zakucao sam ovog puta - rekao je Lesor i dodao:

- Ne znam ni sâm zašto u Podgorici nisam zakucao, devet od deset puta bih u toj situaciji dao koš, a to je bio taj deseti. Nisam imao sreće – kao što sam već rekao, osećam se da dugujem timu i navijačima nešto. Kada bih mogao da vratim vreme bih, a ako se nekada vratim u klub, trudiću se da se iskupim.

Nastavio je Lesor da se priseća tih utakmica u Podgorici.

- Ambijent je bio vrlo loš, čak i tokom ligaškog dela sezone. Sećam se da je nešto eksplodiralo odmah do mene, neki kao vatromet, i da mi je opeklo nogu. U plej-ofu su navijači pljuvali igrače i vređali ih, Džejmsa (Feldina), Dilana (Enisa) i mene i na rasnoj osnovi.

- Toliko sam želeo da ih pobedimo i da nateramo te navijače da je..no umuknu, ali nažalost, nismo uspeli. Video sam i prošle sezone kakva je atmosfera bila, još gora nego kada sam ja bio u timu, ABA liga mora nešto da uradi tim povodom, nije bezbedno za igrače i za sve ostale - jasan je Francuz.

Video: On je grobarski: Lesor uz osmeh otkrio šta je pevao Gagiju Milosavljeviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njegos

    11. maj 2020 | 15:30

    Jooooj kad bi znao koliko je mene bolelo i jos me boli ....kad god gledam tvoja zakucavanja setim se te utakmice, sto nisi tad taj kos slomio....cekamo te da sa tobom Evroligu osvojimo

  • Neba

    11. maj 2020 | 23:22

    Niko se ne ljuti na njega,imao je najbolju nameru...Sve najbolje,Lesor!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA