≫ 

Majkl se za uništavanje rivala spremao uz ovu pesmu: Ni sam pevač nije znao koliko je Džordan voli

Poslednje epizode dokumentarnog serijala Poslednji ples donose još neke zanimljive činjenice

  • 0
Foto: Printscreen Twitter

Na primer muzički ukus Majkla Džordana. Deveta i deseta epizoda doku-serije "Poslednji ples" otkrile su da je Džordan u zadnjem delu autobusa đuskao i "palio se" za utakmice uz pesme Kenija Latimora.

Ovaj pevač je oktorbra 1998. izdao album "From the Soul of Man" ("Iz čovekove duše" prim. prev), ali je kopiju albuma Džordan slušao četiri meseca ranije, pa u snimku napravljenom u autobusu Bulsa i kaže "Potpuno novo, još nije ni izašlo".

On je tada dobio ekskluzivu od Latimora koji je dve godine ranije izbacio debitantski album i imao nekoliko hitova.

Dvadeset godina kasnije će se ispostaviti da je "Leteći Majkl" imao jednu pesmu koju je posebno voleo sa tog albuma "Days like this" (Dani poput ovog), što je potvrdio i sam Latimor, koji se bavi soul, džez i R&B zvukom.

Međutim, i njega je začudilo kada je saznao da je baš to bila Majklova pesma uz koju je svoj um pripremao za "terorisanje" rivala u svom poslednjem plesu u dresu Čikaga.

Te 1998. godine Majkl je pobedio Jutu Džez u finalu NBA lige i završio karijeru sa šest NBA prstenova i šest priznanja MVP-ja u svakom od njih.

Video: Aleksandar Saša Đorđević: Mi gledamo brojeve, ali to nisu samo brojevi, to su ljudski životi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA