≫ 

Lebron mi nije čak ni u Top 5: Pol Pirs podigao prašinu svojom listom najvećih igrača svih vremena

Neće se ovo dopasti Lebronu

  • 8

Legendarni košarkaš Bostona, Pol Pirs, smatra da Lebron Džejms nije čak ni u pet najboljih igrača svih vremena.

Ovakve liste su često veoma nezahvalne, a posebno su sada aktuelne zbog serije "Poslednji ples" o Majklu Džordanu i Čikago Bulsima.

Mnogi su ponovo potegli raspravu o tome ko je nenadmašan, aktuelne generacije vide Lebrona Džejmsa kao najvećeg, a Pirsu on nije ni u samom vrhu!

- Bil Rasel je stvorio Boston i trebalo bi više da ga poštujemo nego što je slučaj. Karim Abdul-Džabar, Medžik Džonson, Majkl Džordan, Tim Dankan, Kobi Brajant, Leri Bird - to su sve Top 10 igrači koji su ili stvorili organizacije ili nastavili tradiciju - rekao je Pirs, dodavši da je Lebron sastavio tim u Majamiju i Klivlendu, a onda otišao u Los Anđeles, koji već ima tradiciju.

- To tek treba da se odigra i to je moj argument - rekao je Pirs, aludirajući na dominaciju u ovoj sezoni, pošto su Entoni Dejvis i Lebron Džejms igrali moćno do prekida zbog korona virusa.

Delovalo je do pauze da Lejkersi grabe ka tronu, a Pirsu je sugerisano da "ne mora neko da učini organizaciju sjajnom da bi bio smatran najvećim svih vremena".

Onda je Pirs objasnio kako izgleda njegova lista.

- Ne, nije u mojoj listi Top 5. To su Džordan, Karim, Rasel i Medžik. Tu je i Kobi Brajant.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mls

    20. maj 2020 | 21:27

    Džordan, Bird, Medžik, Brajant, Karim/Vilt

  • damir karic

    20. maj 2020 | 23:23

    Naravno da nije u prvih 5 !! Nema smek sto su imali stariji kao robot je. Medzik, Sir Charkes, Ajzea, Hakim, Patrick, Clayde, Majkl, Karim, Larry, Penny. Svi su mi na listi pre njega i naravno jos mnogo njih pre njega je moje misljenje. A vi mislite za sebe.

  • Maca

    21. maj 2020 | 06:02

    Ja imam Lebron patike i baš su kul. Možda nije dobar basketas ali je kreator vrhunski. I svi me pitaju gde sam kupila ali ja neću da kažem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA