≫ 

Šokantno priznanje Koturovića: Duvao sam pred Indijanapolis, uprava Partizana platila da nas gađaju

Bivši košarkaš crno-belih i dugogodišnji reprezentativac naše zemlje ispričao je deo svog zanimljivog životnog putešestvija za kanal Balkan info

  • 6
dejan koturović Foto: youtube/balkaninfo

Dejan Koturović je neobična pojava u sportskim krugovima. Popularni Kotur je izgradio lepu klupsku i reprezentativnu karijeru, bez pompe se povukao iz košarke, bukvalno ga nije bilo nigde, živeo je "ispod radara", da bi se u jednom trenutku pojavio kao "ponovo rođen" nakon burnog perioda življenja.

Koturović je o svom životnom putešestviju, naravno i karijeri, pričao za kanal Balkan info, a mi izdvajamo samo najzanimljvije detalje intervjua.

Bivši centar Partizana, za koji je nastupao dve godine, prisetio se jednog prilično šokantnog momenta iz vremena kada je nosio crno-beli dres...

- Zeznuo sam se što nisam ostao u Berlinu, odličan grad, klub. Uživanje mi je bilo tamo. Ja volim publiku koja se ne kolje kao Grobari i Cigani. Dosta su kulturniji. Sećam se utakmica kod nas, naši Grobari gađaju nas stolicama u glavu, doduše potplaćeni od strane Sisketa Čolovića (u pitanju je Đorđe Čolović, dugogodišnji uticajni član uprave kluba), to sam kasnije saznao. Pokojni Haris Brkić je dobio stolicu u glavu, posle ti dolazi navijač: "Ej, Koture, nisam hteo tebe, znaš kao..." Sve neke podmetačine, čim je neka vrsta politike to nešto nije u redu - priseća se Koturović.

Đorđe Čolović Đorđe Čolović (na slici levo) navodno je podmitio novcem navijače Partizana da stolicama gađaju košarkaše tog kluba Foto: MN Press

Nije se ustezao da priča i o periodu kada je svakodnevno konzumirao marihuanu, to se dešavalao na vrhuncu njegove karijere.

- Igrajući za Albu, posle nekih silnih operacija i ulaženja u formu, pa mi se dese neke sitne povrede i bolovi, ja sam već bio probao marihuanu. Nije bilo redovno, retko sam konzumirao džoint. Ali te nedelje kad mi je Muki, čuveni trener, dao slobodno sedam dana da ne treniram, sa nekim svojim drugarom Amerom, pisac scenarija, i nekim njegovim drugarom, koji je Nemac, našli smo se i od ponedeljka do petka pušili po jedan džoint. I ja sam primetio da me je to, bogami, spasilo nekih bolova... Uglavnom, nastavio sam da pušim redovnije. Ja sam se već bio primio da to nije nikakva laka droga, da je to lek, kasnije sam shvatio da to baš i nije tako - priznao je Koturović i dodao da je, na nagovor prijatelja, ali i nakon "vizije koju je imao o Mundobasketu", prestao da "duva" malo pre poečtka priprema za Svetsko prvenstvo u Indijanapolisu.

Kompletan intervju sa Koturovićem možete pogledati u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nsne

    21. maj 2020 | 14:13

    Franjevacki cirkus se nastavlja,s vama uvek neka komedija!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    21. maj 2020 | 14:36

    Лепо је што се јави неки поштен играч који ће разоткривати њихове негативности. Тако треба наћи неког поштеног који ће рећи одакле им паре за најскупљег тренера, играче Амере, за финансиање клуба који годинама не зна шта је то ЕЛ, титула аба...јер нису баш само њихови навијачи такви, цели клуб је смутљив...

  • mišell

    21. maj 2020 | 15:49

    Mali....veliki pozdrav.Bilo je dobro i u Subotici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA