≫ 

Kari: Spreman sam da igram, ali će biti teško kad naletiš na igrača koji je preležao virus

Bek Voriorsa ne shvata da ne preti opasnost od onog ko je već preležao bolest

  • 0
Stef Kari

Foto: AP/Tanjug

Sezona u NBA ligi prekinuta je 11. marta zbog pandemije, a u ligi se nadaju da bi sredinom jula moglo da se nastavi takmičenje.

Košarkaš Golden Stejta Stefen Kari misli da bi bilo teško igrati protiv protivnika koji je prethodno bio zaražen korona virusom

Igračima je dozvoljeno da treniraju u izolaciji u klupskim centrima, a očekuje se da će NBA liga 1. juna objaviti smernice u vezi sa planovima za treniranje u grupi.

Upitan da li je spreman za povratak, Kari je rekao:

-  Apsolutno, mislim da jesam. Obavili smo mnogo razgovora, a razgovori će se nastaviti kako bi se saznale dodatne informacije, pošto svi razumeju kako to treba bezbedno uraditi, najbolje što možete - naveo je Kari, preneo je Skaj.

Međutim, Kari je rekao da povratak mora imati smisla, a govorio je i o potencijalnom igranju protiv protivnika koji je prethodno bio zaražen novim virusom.

- Čoveče, to bi bilo teško. Ako je to pravi scenario, ako pokušaš da igraš, a nema vakcine, nema načina da stvarno garantujemo da niko neće dobiti virus. Kada svi kažu da su spremni da igraju, onda znaju na šta se obavezuju. A ako ne, ako nema smisla u tome, onda nećete videti loptu – rekao je trostruki NBA šampion.

Video: Aleksandar Saša Đorđević: Mi gledamo brojeve, ali to nisu samo brojevi, to su ljudski životi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA