Favoriti za nastavak Evrolige, Fener, CSKA i još tri kluba protiv: Odlučivaće tesna većina

Poznati košarkaški novinar Emilijano Karšija kaže da prema njegovim saznanjima za sada pet ekipa ne želi da se nastavi Evroliga

  • 5
Vasilije Vasa Micic Foto: Profimedia/Zuma Press

Četiri ekipe od onih sa A licencom su za nastavak sezone, a još uvek nije izvesno šta o svemu misle Žalgiris i Baskonija.

Kako Karšija navodi, Anadolu Efes, Real Madrid, Barselona i Makabi iz Tel Aviva su za nastavak sezone. Protiv su Olimpija iz Milana, CSKA, Panatinaikos, Fenerbahče i Olimpijakos.

Ni Himki nije za nastavak sezone s tim što ovaj klub nema A licencu. Evroliga će odlučivati o tome u ponedeljak kada bude konsultovala klubove.

Prema onome što se može zaključiti već na prvi pogled, za nastavak sezone su favoriti i oni koji su poprilično uložili u svoje rostere poput Barse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rju3db

    24. maj 2020 | 13:32

    Normalno da je fener protiv

  • G...

    24. maj 2020 | 19:58

    Neki dan sam citao tekst kako eto i FMP ima sansu za TOP 8 pa samim tim i da osvoji EL. Danas citam da su protiv nastavka. Pitam se da li su sada shvatili limenkari koji navijaju za klub cije ime neznaju da su u zabludi vec punih 6 godina i da ce im najveci uspeh u istoriji i buducnosti kluba biti da ucestvuju u EL. Ako nisu onda je to bolest neizleciva. Mali klub mali snovi mali dometi i mala ocekivanja pa je sam ulazak u EL kao da je osvojena. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bas je tesko i jadno niti navijac FMP

  • G...

    24. maj 2020 | 19:53

    Od najgorih klubova protiv su FMP i Himki. FMP se boji ako se nastavi liga da ce biti 16 pa cuvaju 14 mesto kao oko u glavi. Tako da niko nece moci da im kaze bili ste najgori. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 to je i bio glavni cilj kluba. Ne biti najgori 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kakvi veliki dometi 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA