Kalinić otvoreno o povredi vilice: Majku je to mučilo, nikad nismo dobili pravi odgovor o tome

Igrač Fenera je otvoreno pričao o problemu koji je pretvorio u svoj adut

  • 0
Nikola Kalinić Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Fenerbahčea i reprezentacije Srbije, Nikola Kalinić, u intervjuu za Subotica.com, opisao je mnoge detalje iz odrastanja i karijere.

Opisao je Kalinić da mu je pauza prijala zbog povratka u rodni grad i činjenice da je pronašao mir posle Istanbula, koji ima skoro 20 miliona stanovnika.

Pored toga, opisao je i zbog čega mu se dogodilo da dobije deformitet vilice, koji je kasnije iskoristio kao svoj zaštitni znak.

- Ima tu mnogo nepoznanica, niko zapravo ne zna tačan uzrok toga – išao sam na silna ispitivanja, snimanja... Moja majka je prvo primetila da nešto nije u redu, verovatno je nju najviše brinulo, tištalo, i htela je da sazna. Na kraju nismo dobili odgovor. Možda je kada sam jednom prilikom bio golman i udarila me lopta, ostala neka trauma koja je posle, u pubertetskom periodu, izazvala da dođe do nesklada, ali niko ne može da kaže da je to vezano baš za jednu situaciju.

- Bio sam nemirno dete tako da je bilo na gomile i golmile udaraca, a sećam se tog jednog kada me je nekoliko dana bolelo baš na tom mestu. Naravno, kao i svako dete, niko neće reći – hej, udario sam se, nego hoće da ide napolje i da se opet igra! Kada se vratim kroz vreme, vrerovatno mi je smetalo, ali zaista nisu bili kompleksi. Navikao sam na to, nemam nikakvih zdravstvenih problema, to je jednostavno stvar estetike i čak od toga pokušavam da napravim neki zaštitni znak. Drugačiji sam, to hoću da iskoristim.

Video: Đorđević objasnio zašto nije zvao Kalinića i Nedovića u reprezentaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA