≫ 

Višemilionski gubici Partizana: Evo koliko će skupo crno-bele koštati odluka Evrolige

Goran Grbović veruje da ima osnova za tužbu

  • 32
Goran Grbović Veličković i Grbović u zagrljaju; Foto: MN press

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović smatra da su crno-beli najveći gubitnici zbog odluke da se prekine sezona u Evroligi, Evrokupu i ABA ligi, i da bi takav scenario na kraju mogao skupo da ih košta.

Direktor Štark Arene je najpre napomenuo da crno-beli treba da tuže Evroligu.

- Partizan je najveći gubitnik. Crno-beli su izgubili ovako preko pet miliona evra. I sad imaju sva prava da izađu iz ovog takmičenja. Takođe, ukoliko odluče da tuže ovo takmičenje zbog narušavanja ekonomske platforme kluba, oni će ih dobiti na sudu. I već bi trebalo da razmišljaju o prelasku u FIBA Ligu šampiona. Ne znam da li će tako biti, da li će preći u ovo takmičenje. Ostoja je najavio konferenciju 4.juna, videćemo šta će saopštiti - rekao je Grbović za Informer.

Proslavljeni košarkaš posebno potencira mogućnost da crno-beli ostanu bez Andree Trinkijerija.

- To ne bi bilo ništa čudno. Može da se dogodi da Trinkijeri dobije bolju ponudu. On je pokazao da je dobar trener i da može da napravi dobar tim. Ove sezone je toliko našpanovao ekipu da su bili prvi u ABA ligi, Evrokupu pre prekida i da su osvojili Kup. Ukoliko se desi da on ode, to bi bio veliki zemljotres za crno-bele - zaključio je Grbović.

Video: Nekad je bilo bombardovanje, sada korona: Veličković se posvetio deci, kaže da živi kao starac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    28. maj 2020 | 22:31

    Gubitak je kada nešto imaš sigurno pa izgubiš. Šta ste vi imali sigurno? Samo u vašim glavama, postali ste prvaci ABA, Evrokupa, Evrolige, sveta. Dečja mašta čini svašta.

  • Deki

    28. maj 2020 | 23:26

    Aman zaman ljudi, imate li vi malo dostojanstva, Grbo o cemu ti pricas covece, kakva tuzba, da li ste vi normalni. Nista niste osvojili ,bili ste prvi u trekutku kada je prekinuto sto ne znaci da bi ste osvojili takmicenje, nebitno koje. Odlozene Olimpijske igre, prekinuta takmicenja gde se vrte milijarde a ti trabunjas o tuzbi, strucnjak koji je preko partije dosao na direktorsku poziciju. Znamo mi da je Ostoja podigao kredit i zalozio stadion pa su Tegi i Zeljko Pantic vodili zbog toga rat na tviteru ali onaj ko vam je dozvolio da se zaduzite taj ce i da plati, naravno ne od svojih para. Bolje bi ti bilo da smiris tenziju tako sto ces tvojim navijacima reci koliko vam je drzava dala para i da niste nikakva opozicija vec klub koji je ove sezone imao veci budzet od Zvezde

  • Posmatrac

    28. maj 2020 | 22:05

    Bitno je da imaju ugovor sa Arenom za dz ,Grbovic postenjacina,prozivaju Covica da je uzeo pare od drzave,a od koga je uzeo Ostoja iz svog dzepa davao za pojacanja ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA