≫ 

Šokantan snimak iz SAD, NBA šampion brutalno pretukao mladića: "Isprašio sam belca"

Džej Ar Smit je teško izbatinao momka koji je protestovao u Los Anđelesu zbog ubistva tamnoputog Džordža Flojda

  • 9

Prizori nasilja sa ulica u SAD stižu nam gotovo iz časa u čas. U jednom od uličnih okršaja učestvovao je i NBA šampion sa Klivlendom Džej-Ar Smit, koji je teško pretukao jednog mladića zbog toga što mu je ovaj oštetio prozor na kolima.

Incident se dogodio u Los Anđelesu, u kvartu Ferirfaks, Smit je bio na ulici u trenutku kada je pomenuti plavokosi mladić, koji se izdvojio iz grupe koja protestuje zbog ubistva Džordža Flojda u Mineapolisu - oštetio kola. Nije poznato da li je namerno to uradio ili ne, tek usledila je serija razornih udaraca od vlasnika kola.

Smit ga je oborio i brutalno "gazio" nogama, dva puta ga je šutnuo u glavu, a kad je ovaj konačno uspeo da se pridigne i zatetura u begu, usledio je i udarac pesnicom po licu.

Razjarenog košarkaša prijatelji i obezbeđenje su uspeli koliko-toliko da obuzdaju i žurno ga sklone da ne napravi teži incident.

Smit se posle toga javio i ispričao zbog čega je bio nasilan.

- Jedan od tih je*enih belaca nije znao gde ide i polomio je prozor na mom kamionetu. Polomio mi je sra*e - pojasnio je situaciju Smit uz napomenu da je njegovo vozilo bilo parkirano u zoni u kojoj ne postoji nijedan lokal, koji su inače na meti rulje tokom protesta.

Grupa koja je prošla pored Smitovog vozila prethodno je poharala poznatu prodavnicu patika.

- Jurio sam ga i isprašio mu gu*icu - dodo je Smit i naglasio da ovaj incident nema nikakve veze sa rasizmom, već je u pitanju samo osveta zbog slomljenog stakla.

- Nije znao čije staklo je razbio i dobio je batine - stavio je tačku na ovu priču bivši igrač Denvera, Njujorka i Klivlenda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    1. jun 2020 | 07:52

    Da je bilo obrnuto, bilo bi opet da ga je pretukao iz rasističkih razloga. Kad crnac pretuče belca, to je onda ok. On je imao razlog. Kako da ne.

  • Marko

    1. jun 2020 | 06:57

    Pa dobro je uradio. Rulja ide i unistava ljudima kola,kuce i lokale..

  • Pp

    1. jun 2020 | 03:08

    Sad neka opet lomi tudje automobile i neka protestuje protiv vlasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA