≫ 

Partizan između dve bombe, za koju će se odlučti - Gaudlok ili Kuk?

Crno-beli u ofanzivi na tržištu

  • 32
endrju gaudlok Foto: MN Press

KK Partizan je iscrtao svoj put za narednu sezonu, crno-beli će i naredne sezone biti deo Evrokupa, a do početka sezone navijači će željno osluškivati vesti o pojačanjama za napad na Evroligu. Trinkijeri će na raspolaganju imati nukleus tima od prethodne sezone, kome bi, prema najnovijim informacijama, mogao da se priključi niko drugo do provereni američki šuter Endrju Gaudlok (31)!

Sada već iskusni Gaudlok je davnašnja želja uprave Partizana, koja, izgleda, ponovo radi na tome da dogovori dolazak bivšeg igrača brojnih evroligaških klubova, tvrdi košarkaški novinar Kris Harper.

Nije samo Gaudlok u fokusu crno-belih, želja Partizana je i bivši igrač Cedevite Eldžin Kuk.

- Eldžin Kuk se nalazi na raskrsnici između Partizana i Mornara. Partizan takođe želi i Endrjua Gaudloka koji je napustio Veneciju - otkriva Harper.

Kuk je odlaska iz Cedevite irgao za Avtodor, u januaru je potpisao za Uniks, a sada je slobodan igrač.

Gaudlok je daleko poznatije i zvučnije ime u evropskoj košarci, bio je ubitačan šuter u vreme kada je tek kročio u evropsku košarku, briljirao je u dresu Uniksa, potom se ponovo oprobao u NBA, u Hjustonu, međutim ni iz drugog pokušaja nije uspeo da dobije veću ulogu u najjačoj ligi, pa se okrenuo Kini i Evropi.

Igrao je za Fenerbahče, Ksijang, Makabi, Armani, Šandong i Rejer Veneciju.

Da li je sada vreme i za Partizan?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    7. jun 2020 | 17:27

    Bice ovo mocan Partizan za narednu sezonu. Kako je dobro kad zadrzis trenera i vecinu igraca od prosle godine pa na to dodas samo jos par pojacanja. Eto nama jos bolje sezone.

  • Tovari pare lopatom

    7. jun 2020 | 17:16

    Delije ce bit kanta za punjenje u euroligi ko i sve ove god! Sve pare uzimamo mi i jedini cuvamo cast nase kosarke u Evropi. Partizan pobednik aba i eurocup 2020. 2021 brani trofeje ...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    7. jun 2020 | 17:05

    Одакле паре овим банкротима из друге кошаркашке лиге? Да играју ЕЛ па да се разуме...али они...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA