Budućnost naciljala "kapitalca": Bivši MVP italijanske lige ima ponudu Podgoričana

Melvin Edžim ima ponudu ABA ligaša

  • 0
melvin edžim Foto: youtube/Real SPGHighlights

KK Budućnost je u nedelju je dogovorila saradnju sa dojučerašnjim igračem Igokee Rašadom Vonom, a uz njega bi naredne sezone mogao da zaigra i Kanađanin Melvin Edžim (29, 201), piše specijalizovani košarkaški portal Sportando.

Edžim je trenutno član Unikahe, koja se pita o njegovom daljem statusu, a navodno nije zainteresovana da produži ugovor po isteku sezone. Ukoliko se to ostvari na kraju, Budućnost je "u igri" sa ponudom koja je poslala igraču, pa se čeka rasplet koji bi lako mogao da bude u korist Podgoričana.

- Melvin Edžim će najverovatnije pojačati Budućnost ako Unikaha ne bdue produžila ugovor sa igračem na kraju sezone - rečeno je Sportandu.

Edžim je pre Unikahe, igrao za Romu, Veneciju i Uniks, sa Rimljanima je čak došao do titule u "Palakanestru" i te sezone bio proglašen za najkorisnijeg igrača finalne serije.

Beležio je solidne brojke u Evrokupu minule sezone, na dve utakmice koliko je igrao imao je 15 poena u proseku, uz četiri skoka.

Pogledajte neke od poteza potencijalnog pojačanja Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA