≫ 

Čović odgovorio Mijailoviću na prozivke o umetnosti igranja u Evroligi

Prvi čovek crveno-belih nije bio mnogo kritički nastrojen prema kolegi

  • 20

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović odgovorio je predsedniku Partizana Ostoji Mijailoviću na njegove prozivke oko igranja crveno-belih u Evroligi. Podsetimo, Mijailović je rekao ironično" da čestita Zvezdi na plamsanu u Evroligu, jer je to bila prava umetnost da se izvede, a ne uspeh menadžmenta.

Čović se na konferenciji za medije dotakao i toga, ali je vrlo mirnim tonom rekao da bi Zvezda da nije prekida uzela dva trofeja sigurno.

- Meni je žao što se sezona ovako završila, jer sam siguran da bi u završnici ABA i domaće lige Zvezda sigurno uzela dva trofeja da se sezona nastavila. Počeli smo da rastemo i u Evroligi, ostalo je 6 kola i dobar raspored gde je jedan od klubova bio Real iz Madrida, koji je jači od nas, dok su ostali tu negde.

- Završilo se tako kako se završilo i to je odluka Evrolige i normalno je da se standard primeni i u dubinu što je i učinjeno.

- Nemamo nikakav osećaj da je nama nešto poklonjeno, desilo se nešto u ovim okolnostima što jetako kako je. Da li je to umetnost ili nije umetnost, zaključite sami. Napravili smo ono što su naši cijevi u okolnostima u kojima smo bili - rekao je Čović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA