≫ 

Janković se javio iz izolacije: Mogao sam se zaraziti bilo gde, nadam se da nikom nisam preneo virus

Ceo tim Partizana je posle ove informacije morao na testiranje

  • 1
Nikola Janković Foto: Marko Jovanović

Centar Partizana Nikola Janković se javio iz karantina i poručio da se oseća dobro, pošto je potvrđeno da ima korona virus.

On je za portal Nova.rs kaže da je mogao da se zarazi bilo gde, jer mu se virus podvukao bez simptoma.

- Sledim instrukcije lekara, dobro se osećam i moram biti strpljiv da sačekam da prisustvo virusa iščezne. Nemam nikakvih simptoma, ali test je pokazao da sam pozitivan na Covid-19 i sada sam u samoizolaciji - kaže Janković za Novu.

Telegraf je pisao o tome sa kime je sve Janković možda došao u kontakt prethodnih dana, pošto je bio na oproštajnoj utakmici u čast Dejana Milojevića i na fudbalskom derbiju Zvezde i Partizana.

Na oproštajnom meču u čast Milojevića su bili brojni poznati sportisti i sportski radnici poput Novaka Đokovića, Nikole Jokića, Saše Obradovića, Duška Vujoševića, Dejana Radonjića... Janković se niko drugi od njega nije dobio virus korona.

- Iskreno, ne znam. Nadam se da nije, mada eto vidite šta se dešava, da je neko pozitivan, a nema simptome... Da čovek zna gde će da padne, on bi seo. Šalu na stranu, mogao sam da se zarazim bilo gde - istakao je Janković.

Da podsetimo, igrači Partizana su uredno testirani pre mesec dana kada je ukinuto vanredno stanje i kada je stvorena mogućnost da se trenira i tada je ceo tim crno-belih bio negativan na koronu.

Video: Grobari pevali Silovo si Zvezdu, Novice: Pogledajte reakciju Veličkovića i Trinkijerija

(Telegraf.rs / Nova, Đ. Matić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    15. jun 2020 | 15:20

    Мислим да се народ неодговорно понаша у вези инфекције вирусом ковид 19..Још увек се исувише мало зна о вирусу .Превенција је неопходна још увек Уозбиљимо се .Било ми је врло неразумно понашање Ђоковића и свих осталих .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA