Mornar preti da istupi iz ABA lige: Zašto igrati ligu u kojoj se ne cene rezultati?

Oglasio se prvi čovek Barana, posle odluke Evrokupa da ne uvrste Mornar na listu zvanica

  • 20
KK Mornar Bar Foto: MN Press

Predsednik Mornara iz bara Đorđije "Đoko" Pavićević oštro je reagovao na odluku Evrokupa da ovaj crnogorski klub ne učestvuje u tom takmičenju sledeće sezone!

Iako je Mornar bio za korak ispred Cedevite Olimpije u trenutku prekida ABA lige, Evrokup je odlučio da "pozivnice" pošalje Partizanu, Budućnosti i timu iz Ljubljane.

- Doveli smo u pitanje naše učešće u ABA ligi, jer šta znači igrati u regionalnom takmičenju u kojem niko ne ceni rezultate. A pošto smo na terenu zaslužili mesto u Evrokupi, nismo se prijavili za FIBA Ligu šampiona - rekao je Pavićević i dodao:

- Ova odluka je sramotna. da je odlučeno da se ostave svi učesnici kao u Evroligi, ne bismo rekli ni reč. Garantujem vam da smo sada tamo gde je Cedevita Olimpija, to mesto bismo dali suparniku koji je to zaslužio na terenu.

Mornar je, podsetimo, kolo pre kraja imao bolji međusobni skor od Cedevite Olimpije i pobeda bi mu donela mesto u TOP 4. Istovremeno i kartu za Evrokup za koji su Barani imali visoke ambicije. Barem što se tiče pojačanja koja su dovodili poslednjih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Era

    15. jun 2020 | 20:01

    Pa da su i neki tamo drugi posteni i da imaju i grama obraza kao sto ga nemaju ustupili bi mesto evro lige onome ko je to i zasluzio.

  • Zak

    15. jun 2020 | 18:21

    Bitno da zvezdi prihvate rezultate,koja se ladno nije pojavila na utakmici i koja je trrća u grupi...al nema veze....

  • Putin R.S

    15. jun 2020 | 21:12

    Samo ako Zvezda i Partizan istupe moze da probadne liga, svi ostali su nebitni, ali bukvalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA