≫ 

Odbio Real i Barsu zbog Zvezde: Crveno-beli sačuvali "najtalentovanijeg krilnog igrača u Evropi"

Lazar Gačić veran Beograđanima

  • 7
lazar gačić

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavlja sa potpisima mladih i izuzetno talentovanih igrača koji će u narednim godinama, nadaju se u klubu sa Malog Kalemegdana, predstavljati temelj crveno-belih i zalog za budućnost.

Novo ime u tom smislu je talentovano krilo Lazar Gačić, koji je u utorak stavio paraf na višegodišnji stipendijski ugovor sa klubom, koji je tako u svojim redovima sačuvao možda i najtalentovanijeg krilnog igrača u Evropi.

- Dokaz dobrog rada i poverenja u KK Crvena zvezda je i činjenica da je 15-godišnji Lazar zajedno sa roditeljima odlučio da odbije izuzetno unosne ponude Reala i Barselone, i nastavi svoj košarkaški razvoj u našem klubu čiji je član već dve sezone - piše u objavi Zvezde.

Lazar Gačić je visok 210 centimetara, rođen je 31.05.2005.godine, igra na poziciji čistog krila, i predstavlja veliki potencijal srpske košarke i Crvene zvezde u kojoj će imati najbolje uslove za rad i dalji razvoj, kažu crveno-beli.

- Pre potpisivanja ugovora dobio sam samo jedan savet od roditelja, a to je da nastavim da radim još jače, više i tako ispunim svoj san da postanem prvotimac Crvene zvezde. Nisam oka sklopio noćas, bilo je puno tenzije i uzbuđenja jer ovo je veliki korak, ali za sada samo jedan ka mom cilju i kao što sam rekao snu, jer smo svi u porodici veliki Zvezdaši. Sada ostaje da jako radimo, imamo dobar tim, i očekujem da se u našoj konkurenciji borimo za titulu uz napredak svih nas kao igrača - rekao je Gačić prilikom potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

Crvena zvezda je sa druge strane u svojim redovima sačuvala još jednog momka od koga i klub i srpska košarka mogu puno da očekuju u narednim godinama.

Osim Gačića, crveno-beli dres nosiće naredne sezone još trojica mladih igrača koji su skoro potpisali ugovore, Vudragović, Topić i Gagić.

- Narednih dana KK Crvena zvezda nastaviće svoj plan dovođenja najtalentovanijih dečaka i ojačavanje mlađih selekcija kluba - kažu iz Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    16. jun 2020 | 15:38

    verovatno greska ali... taj osecaj kad poptises za Zvezdu.. to ne moze da se plati. makar ne odigrao ni jednu utakmicu.. makar te ne strucni ljudi iz uprave i trener sputavali. nista to ne moze da unisti taj predivan osecaj

  • nibrS

    16. jun 2020 | 15:31

    Ma kako da ne... Svaki dan, talenti širom svijeta, odbijaju Real i Barselonu...

  • Auspuh

    16. jun 2020 | 15:12

    Ako ce imati minuta kao Simanic ili Davidovac... ( koji su odlični igrači ) onda bolje da je išao napolje, više bi ga cenili oni a i mi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA