≫ 

Bogdanović je Žocovim legendarnim citatom ispratio svog učitelja iz Fenera

Košarkaš Sakramenta je sa Obradovićem ostvario najveći klupski uspeh osvajanjem Evrolige

  • 0
Bogdan Bogdanović i Željko Obradović Foto: Printsrkin Telegraf

Trener Fenebahčea iz Istanbula Željko Obradović odlazi iz kluba bar na godinu dana, saopštio je klub. Žoc želi da se odmori i zato je doneo ovakvu odluku.

Obradović će tako otići iz Fenera posle punih sedam godina na klupi istanbulskog kluba kome je doneo titulu prvaka Evrope 2017. godine. Njegov odlazak je prokomentarisao i Bogdan Bogdanović, bivši igrač Fenerbahčea, sa kojim je 2017. osvojio Evroligu

- Veliki košarkaši uvek će naći vreme, nezavisno od okolnosti (umorni, zauzeti, smeteni itd) da rade na svojoj veštini i igri- Željko Obradović.

- Hvala za sve istorijske momente koje smo zajedno proživeli u Fenerbahčeu - napisao je Bogdanović.

Trofejni srpski trener se prošle nedelje sastao sa predsednikom Fenera Alijem Kodžom, a u poslednje vreme je bilo mnogo spekulacija u vezi sa njegovom sudbinom na klupi trofejnog kluba.

Video: Biska, rok legenda Čačka: Žoc pivo je oduševilo Željka, on je kafanski čovek

Jedni su pisali da odlazi, drugi da ostaje, klub je stalno ponavljao da on tu može da ostane koliko god želi, a Obradović je shvatio da mu je potreban odmor.

To je odlučio po povratku u Srbiju, u petak i sa svojom porodicom. Tada je i definitivno presekao i odgovor poslao upravi kluba kome je doneo prvu titulu prvaka Evrope.

- Kao arhitekta brojnih uspeha koji se pridružio porodici Fenerbahčea u sezoni 2013/2014, i doneo nam Evroligu 2017, moramo da poštujemo ovu odluku našeg cenjenog Željka Obradovića koji se zlatnim slovima upisao u istoriju kluba - navodi Fener u saopštenju.

Video: Bogdan Bogdanović za Telegraf.rs: Sada sve postaje jasnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA