≫ 

Nismo ovo očekivali, vratite se uskoro! De Kolo i Vesterman se oprostili od Obradovića

Lepe reči za legendarnog trenera

  • 2
ZELJKO OBRADOVIC Foto: MN Press

Francuski košarkaš Nando De Kolo oprostio se od dojučerašnjeg trenera Željka Obradovića, za koga kaže da je neočekivano napustio klub.

Fener je u utorak uveče objavio da Obradović odlazi bar na godinu dana, posle punih sedam sezona na klupi istanbulskog velikana, a De Kolo, nekadašnji osvajač nagrade Alfonso Ford (2016) pozvao je Željka da se što pre vrati.

Obradović je tokom tih sedam sezona ostavio dubok trag, pa se i klub oprostio od njega posebnim videom u kom je podsetio na neke od momenata sa klupe. U njemu podsećaju da će čuveni Čačanin zauvek ostati u srcima svih navijača kluba.

- Definitivno nije odluka koju smo svi očekivali! Ali moramo da poštujemo njegov izbor. Hvala treneru na svom vremenu, uživajte i vratite nam se uskoro - poručio je De Kolo Obradoviću.

De Kolo je kratko igrao u Feneru pod Obradovićem, tek od prošle godine, ali je imao vremena da se susreće sa Obradovićem kao protivnik tokom pet sezona koliko je bio u CSKA iz Moskve.

U sredu ujutro oprostio se i Bogdan Bogdanović koga je Željko "oblikovao" po dolasku iz Partizana i od njega stvorio NBA beka. I nije bio jedini, jer se oglasio još jedan nekadašnji igrač Partizana Leo Vesterman, koji je kratko poručio "slušaj, uči".

Da podsetimo, Obradović je na klupu Fenerbahčea došao 2013. godine i od tada je klub vodio na pet Fajnal forova, do tri finala i jedne titule Evrolige. Uz to je osvojio četiri titule prvaka Turske i po tri Kupa i Kupa predsednika.

Video: Trunić: Od 36 klubova u Italiji od stranih igrača Saša Đorđević i ja smo bili jedini plejmejkeri

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA