≫ 

IN MEMORIAM - Preminuo Laka, čuveni i obožavani ekonom Crvene zvezde

Težak udarac za crveno-belu porodicu

  • 4
Miroslav Petrović Laka Foto: MNPress

Tužna vest pogodila je Mali Kalemegdan - čuveni ekonom Crvene zvezde, Miroslav Petrović Laka, izgubio je bitku protiv opake bolesti.

On je preminuo od kancera, bolest je u kratkom roku uznapredovala i zavila Mali Kalemegdan u crno, potvrđeno je Telegrafu iz kluba.

Laka je bio obožavan među mnogim generacijama košarkaša crveno-belih, biće večno upamćen po osmehu, dobrom raspoloženju i zaduženosti za atmosferu u ekipi - nedostajaće mnogim nekadašnjim igračima i sadašnjim članovima ekipe koji se spremaju za novu sezonu pod vođstvom Saše Obradovića.

- Miroslav Petrović je rođen 05.10.1953. godine, u Crvenu zvezdu je stigao 2011. godine. Bio je nezaobilazan i važan deo u svakodnevnom radu i životu svih timova i generacija košarkaša Crvene zvezde u poslednjih 10 godina, koje su prošle kroz naš klub - objavio je klub.

- Laka je uvek bio tu za igrače – Počev od Zvezdine svlačionice broj 2 u hali „Aleksandar Nikolić“, pa do mesta iza klupe, pored terena i brojnih utakmica koje su crveno-beli igrali u svim takmičenjima, i tokom godina osvajali brojne trofeje.

Mesto i datum sahrane biće naknadno objavljeni.

Video: Ovo je rakcija Saše Obradovića na pitanje o mogućim pregovorima sa Nikolom Kalinićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA