≫ 

Kriza? Kakva kriza? Virtus uvećava budžet za 20 posto, i dalje se nada "migu" Evrolige

Gazda ltalijanskog kluba Luka Baraldi veruje u poztivan rasplet za najjače takmičenje

  • 1
aleksandar đorđević Foto: MN Press

Polako se stišava krizna situacija u Italiji kada je reč o pandemiji korona virusa, još neko vreme proći će dok se život ne vrati u normalu, ali sve te oklnosti kao da ne dotiču Košarkaški klub Virtus iz Bolonje.

Tamo se, izgleda, kuju ozbiljni planovi da Evroliga igra već ove sezone!

O tome svedoči i izjava gazde kluba Luke Baradlija koji je otkrio da je klub uvećao budžet za igrački kadar za čak 20 posto u odnosu na prethodnu sezonu.

- Verujemo da i dalje imamo šanse (za Evroligu), čekamo nove informacije - kaže Baraldi za "Gazzetta dello Sport".

- Igraćemo u Evorokupu, ali pravimo tim kao da ćemo igrati Evroligu.Uvećavamo budžet za 20 posto, pa će sa 15 miliona evra skočiti na 18 - dodaje ambiciozno Baraldi.

Ukoliko ne bude veleobrta u narednom periodu, a to može jedini da se desi ako neki evroligaš odustane, Virtus će igrati Evrokup i tamo biti jedan od kandidata za trofej.

Baraldi je pomenuo i neke kadrovske promene.

- David Kornou, Frenk Gejns, Devin Marbl i Markos Delia odlaze. Tražimo beka, igrača top klase, ali koji neće izazvati velika očekivanja kod navijača. Nećemo sigurno potpisati igrača za pet ili dva miliona. Već imamo superzvezdu, Miloša Teodosića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA