≫ 

Bogdan poslao dirljivu poruku Novaku, a onda se javio i Luka Dončić

NBA igrač oglasio se na svom instagramu i poželeo brzo ozdravljenje svima

  • 5
Novak Đoković, Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Košarkaš Sakramento Kingsa i reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović još jedan je u nizu vrhunskih sportista koji je dao podršku prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću.

- Žao mi je zbog nemilih događaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio.

Video: Bogdan Bogdanović za Telegraf.rs: Sada sve postaje jasnije

- Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion - poručio je Bogdanović i dodao:

- Novače, inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima.

 
 
 
View this post on Instagram
Žao mi je zbog nemilih dogadjaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion. @djokernole Inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima. 🇷🇸❤️ I am truly sad about everything that is happening to Novak. I know that the best intention was behind everything, as before, in everything he did. Let’s not forget now how much he has given to fans around the world, and especially to our Serbia and our people. He is part of Serbia and will always be a champion for our country. @djokernole you are an inspiration for many, it will always be like that. I wish you a speedy recovery, we all must persevere in this difficult time.A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

Ali, onda se javio igrač Dalasa Luka Dončić koji je ostavio komentar sa posebnim emotikonima poput molitve i stegnutog mišića.

Komentar Luka Dončić Printskrin: Instagram

Video: Kao Hulk: Luka Dončić pocepao dres pošto je promašio slobodna bacanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikeli iz Podgorice

    27. jun 2020 | 07:09

    Novače, ljudino, šampione, želim ti brz oporavak i da dugo ostaneš broj 1 na ATP listi. Živio.

  • Lavica

    27. jun 2020 | 12:19

    Bogdane MAJSTORE bravo...bravo za nase sportiste I druge ljude koji su uz Novaka I daju mu podrsku za sve sto je uradio I sto ce raditi....ponosna Sam sto Sam srpkinja I sto imamo ovakve legende koji sa ponosom I srcem podrzavaju jedni druge I cine sve za svoju zemlju Srbiju I svoj narod....zelim im puno zdravlja I da ostanu takvi kakvi jesu....Nole nas ozdravi sto pre da se vratis na teren I tamo pokazes ko si I sta si....

  • Niss

    26. jun 2020 | 23:51

    Zasto vise te poruke podrske svih poznatih. Dokle se vise pravdamo nekome. Dokle vise taj strah! Novace ti si ziva legenda, inspracija, kraljina.. Neka se zapitaju ostali zasto si im jedina preokupacija.?!? Nema dalje.. Nole obrnuo si igricu, bravo! 💪🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA