Zagonetna poruka i obećanje Miler-Mekintajera "podgreva" Grobare: Hodaću dok ne zađem u ćorsokak...

Da li je palo prvo obećanje crno-belima?

  • 20
Kodi Miler Mekintajer Foto: MN Press

Američki bek Kodi Miler-Mekintajer tvrdi da će mu sledeća, peta profesionalna sezona biti najbolja u njegovoj karijeri.

Dvadeset šestogodišnji momak iz Severne Karoline bi trebalo da pojača Partizan i do sada je kroz četiri sezone igrao za Leven Bers, Parmu iz Perma, Teksas Ledžendse, Zenit iz Sankt Peterburga i Cedevita Olimpiju.

- Nemam pojma gde se ovaj put završava, ali sam spreman da hodam dok ne stignem do ćorsokaka... Imam još mnoog da dokažem u ograničenom broju godina. Sezona 5 će biti najbolja do sada - napisao je Miler-Mekintajer uz haštag "dete strpljenja".

Slučajno ili ne, on je to objavio baš u trenutku kada su počele da se šire informacije da prelazi u Partizan.

Zbog toga bi mnoge navijače crno-belih mogla da zaintrigira ovakva poruka, ali i da ih obraduje rešenost beka koji je u prekinutoj ABA sezoni bio jedan od najboljih u Cedevita Olimpiji.

Miler-Mekintajer je u sezoni 2019/2020 prosečno imao 14 poena uz 3,8 skokova i 5,1 asistenciju po meču na 21 odigranoj utakmici u dresu slovenačkog kluba.

Video: Čović: Ne zaljubljujem se lako u igrače, naručito ne u strane košarkaše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gazi drzavnu miljenicu opajdaru

    30. jun 2020 | 19:56

    COVJEK JE POTPISAO..to je novi grobar za fmp..covjek koji ce miljenicu zaviti u prave crno bele boje..da se zna ko je ko a ko niko i nista..uvjek blo i ostaje tako dovjeka

  • 🏴‍☠️

    30. jun 2020 | 18:13

    Znamo svi da si se nudio Zvezdi, hvala na ponudi ali iskreno nama treba bolji igrac za EL. Imamo rezervnog pleja Voldena i cekamo naseg Nedovica. Nase dete. Sve najbolje ti zele Delije u karijeri ali da protiv Zvezde budes los naravno 😉

  • Nikolaks

    30. jun 2020 | 20:48

    Mislim da je ovo ishitrena kupovina. Jer trener bira neke igrace da bude produzena ruka na terenu....kao Saletu Teo ili Andreja Volden ili Zocu Slukas....itd tj to su uvek plej igraci....a ovde nema ni trenera a kupuju se igraci....sta ako se njihove filozofije igre ne poklope ko ce tu da pukne??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA