"Trinkijeri je veleizdajnik": Vujošević ismejao priču o pljeskavicama i "tradizione di famiglia"

Oštre reči trofejnog trenera

  • 23
Duško Vujošević Foto: MN Press

Čuveni trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kritikovao je potez Andree Trinkijerija koga je opisao kao čoveka koji je prema crno-belima počinio veleizdaju i da je svaka njegova reč bila "investicija".

Trinkijeri se u četvrtak posle nepune dve godine rastao sa klubom i zvanično i razočarao mnoge navijače slavnog kluba, nakon što ih je osvojio izjavama o Partizanu.

Vujošević kaže da je ispva podržao Trinkijerijev dolazak jer je razmišljao po sistemu "ako ne platiš ozbiljnog trenera, nećeš ga ni imati".

- Imate u životu ljude koji grade, koji koriste i koji ruše, on je taj koji koristi. Partizan je osvojio dva kupa, a Partizan pre svega interesuju državne, odnosno regionalne titule koje obezbeđuju Evroligu i ove godine su imali odlična međuvremena - rekao je Trinkijeri za Novu.rs između ostalog.

Zamerke su se javljale vremenom na rad italijanskog stručnjaka koji je u četvrtak i zvanično otišao iz Humske.

- On je pametan čovek i odličan trener te vrste, rekao sam šta mu zameram... Ali od priče kada je došao, "tradizione di famiglia", navijanje za Partizan, 'ajmo pljeskavica, kajmak, neka i malo raskalašnost koja je meni malo i smetala, ali svaka njegova izjava bila je investicija, pa i kad kaže "dobar dan".

Duško Vujošević Foto: MN Press

- Ušao je pod kožu ovom narodu načinom na koji je došao, pričom, rezultatima koji nisu bili samo njegovi već su zasluga njega, tima i rukovodstva kluba koje je obezbedilo finansijska sredstava nezamisliva za Partizan iz perioda pod rukovodstvom Predraga Danilovića i Vlada Divca, te mene kao trenera, kada smo u kontinuitetu pravili jako dobre rezultate - rekao je Vujošević.

On smatra da je Trinkijeri prema Partizanu počinio veleizdaju i tim povodm je citirao Andrićevu rečenicu iz priče "Snopići" gde Andrić u jednom trenutku veli "i cveće može da bazdi kada radiš sa njim".

andrea trinkijeri Foto: Telegraf.rs

- Ovo što je uradio Trinkijeri, volim da nazivam stvari pravim imenima, pogotovo posle svega što je pričao, da je ovde pre svega emotivno, ne iz materijalnih razloga... Ti u stvarnoj situaciji kada radiš s nekim uvek ima problema, ali se rešavaju ljudski, zato mislim da je Trinkijeri napravio veleizdaju, ako treba tačno da kažem šta je uradio u odnosu na ono što je proklamovao, obećavao i pričao. I još pokušava da taj njegov potez bude neko drugi kriv, da je primoran na to - naglasio je Vujošević.

Video: Vujošević prozvao Zvezdu i poslao poruku upravi Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cartmen

    2. jul 2020 | 20:51

    Ima gorih i od tebe!

  • Secanje

    2. jul 2020 | 21:09

    Pametovanje, citiranje Andrica uz davljenje igraca... Nesto ne stima...

  • фебо

    2. jul 2020 | 21:16

    Ја вољим,ја вољим,ја вољим партизан😂😂😂😎😎😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA