Novi zaraženi koronom u Sakramentu: Kingsi zatvorili trening centar

Sakramento Kingsi zatvorili su svoj trening centar pošto se ispostavilo da ima pozitivnih na korona virus u nedelju

  • 0
Sakramento Kings Foto: Tanjug/AP

Kako javljaju američki mediji, ne očekuje se da se ovaj trening centar otvori pre nego što tim ode u Orlando u sredu, jer će na Floridi svi timovi igrati nastavak sezone u NBA.

Iako se ne zna ko je u Kingsima zaražen korona virusom, zna se da su otkazani pojedinačni treninzi, te da je reč o jednoj osobi.

Otkazani su i treninzi u ponedeljak i utorak, a za sada nije poznato ni da li je reč o zaraženom igraču, članu stručnog štaba ili menadžmenta Kingsa.

U Sakramentu su COVID-19 već zakačili Badi Hild, Aleks Len i Džabari Parker, a Kingsi nisu prva ekipa koja je zatvorila svoj trening centar zbog korona virusa.

Koliko u nedelju, to su učinili i Milvoki Baksi, nešto ranije i Denver Nagetsi, Majami Hit, LA Klipersi, Finiks Sani, Bruklin Netsi.

Podsećanja radi, u Sakramentu od naših košarkaša igraju Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, dok su kao klupski operativci tamo Vlade Divac i Peđa Stojaković.

Da podsetimo, NBA ekipe će se na Floridi pripremati da nastave sezonu krajem jula u Volt Dizni svetu u Orlandu.

Video: NBA zvezda sa ženom srpkinjom kulira uz hit Teodore Džehverović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA