"Rafal pojačanja" u Istanbulu! Kokoškov dovodi igrače kao na traci, Bartel u Feneru

Već formiraju tim za sledeću sezonu

  • 0
Košarkaška klinika - Igor Kokoškov Foto: Telegraf

Fenerbahče dobija novo pojačanje i to četvrto u nekoliko dana. Posle Dišona Pjera i Edgarasa Ulanovasa, žuto-crni iz Istanbula potpisali su Džonatana Hamiltona, a sada i Danila Bartela!

Ovu informaciju prenosi dobro upućeni novinar Nikos Varlas, koji je i kada je reč o Crvenoj zvezdi objavljivao informacije o dolascima Lendrija Noka i Džordana Lojda.

Prema njegovim informacijama, Bartel od Fenerbahčea dobija dvogodišnji ugovor, koji je zaradio dobrom sezonom na mestu krilnog centra Bajern Minhena.

Nemački klub je igrao Evroligu gde se nije proslavio pre prekida sezone, ali je Bartel bio solidan sa osam poena, četiri skoka i jednom i po asistencijom po meču.

Na klupi istanbulskog kluba je odskora selektor Srbije Igor Kokoškov koji će po odlasku Željka Obradovića probati da osvoji drugu Evroligu u dolazećoj sezoni i vrati titulu prvaka Turske.

Bartel bi trebalo da bude zamena za Luiđija Datomea koji se vratio u rodnu Italiju, a Kokoškovu pomaže i to što su Nando De Kolo i Jan Veseli ostali u ekipi i za narednu sezonu.

Video: Bogdan Bogdanović o odlasku ili ostanku u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA