Ovo je Partizanov raspored u Evrokupu: Huventud, Venecija, Uniks, pa onda u goste Turcima

Košarkaši Partizana saznali su rivale u predstojećoj sezoni Evrokupa, a sada su saznali i raspored mečeva u kom bi trebalo da protiv njih igraju

  • 2
Duel Partizana i Virtusa u Evrokupu, Novica Veličković, Rade Zagorac Foto: Marko Jovanović

Crno-beli su u petak dobili rivale i igraće protiv Uniksa, Huventuda, Venecije, Bahčešehira i Burža igrati u grupi A.

Takmičenje u Evrokupu izabranici Vlada Šćepanovića startuju 30. septembra utakmicom protiv Huventuda u gostima.

Sedmog oktobra sledi meč protiv Venecije kod kuće, Uniks je na programu 14. oktobra na strani, pa nedelju kasnije Bahčešehir u Turskoj.

Prvi deo grupne faze se zatvara utakmicom protiv Burža u Beogradu. Partizan će šest dana kasnije, četvrtog novembra dočekati Huventud, pa 11. novembra otići "na noge" Veneciji, 18. čeka Uniks i tada se pravi pauza do devetog decembra kada će Turci doći u goste srpskom predstavniku.

Grupna faza Evrokupa se završava u celosti 16. decembra, takođe protiv Burža. Iz kluba napominju da zbog situacije sa korona virusom raspored ne treba uzeti zdravo za gotovo i kao definitivan, jer je, usled nepredvidive situacije i pandemije - podložan promenama.

Vlado Šćepanović će sa klubom morati da odigra dobru sezonu kako bi ponovio rezultat Andree Trinkijerija, koji je sa Partizanom stigao do četvrtfinala Evrokupa gde su imali prednost domaćeg terena.

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA