Milutinov ne menja trenera, CSKA čuva Itudisa: Armejci biraju i novog kapitena

TIm koji pobeđuje, ne treba menjati, time se vode u upravi CSKA

  • 0
Dimitris Itudis Printskrin: Telegraf

Trener CSKA iz Moskve Dimtiris Itudis trebalo bi da ostane na klupi moskovskog kluba jer "Armejci" planiraju produžetak ugovora.

Predsednik CSKA Andrej Vatutin rekao je da će Itudisu biti ponuđen produžetak ugovora, iako mu je već sada ostalo još godinu dana do isteka postojećeg.

Četrdeset devetogodišnji Grk je već šest godina na klupi CSKA i sa ovim klubom ima dve titule prvaka Evrope, između ostalih trofeja.

- Apsolutno smo zadovoljni njegovim radom. Nećemo odlagati produžetak ugovora, naš trenutni plan je da obezbedimo saradnju sa svim članovima stručnog štaba - rekao je Vatutin za Izvestija.

I dok će, po svemu sudeći, Itudis započeti svoju sedmu sezonu na klupi moskovskog kluba, Kajl Hajns je posle sedam godina otišao, a CSKA je ostao bez kapitena.

U Moskvu je pristigao naš centar Nikola Milutinov koji je napustio Olimpijakos, a Vatutin je odgovorio i na pitanje ko će zameniti iskusnog Hajnsa.

- O tome ćemo diskutovati sa igračima i zajedno doneti odluku. Nikita Kurbanov, Vil Klajburn, Semjon Antonov, Danijel Heket i Majk Džejms, neko od njih bi mogao da postane kapiten - rekao je Vatutin.

Video: Bogdan Bogdanović o odlasku ili ostanku u Sakramentu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA