≫ 

Sarapa rekao Čoviću da ga je Vuletić prozvao, on odgovorio, a onda se javio potpredsednik crno-belih

Predsednik crveno-belih kratko se dotakao konstatacije potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan, koju mu je rekao voditelj Pinka, a koja se ispostavila lažna

  • 37
Nebojša Čović Printskrin: Youtube/Novo jutro

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, gostovao je u jutarnjem programu televizije Pink, gde se samo na kraju kratko dotakao teme sporta, pošto je gostovanje bilo posvećeno analizi političke situacije i problem oko pregovora za Kosovo.

Voditelj Pinka Predrag Sarapa, rekao je na kraju intervjua Čoviću da ga je potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan, Vladimir Vuletić, pominjao i govorio da je on predsednik i Zvezde i FMP-a, iako se to pravno ne vidi.

Čović je na to samo kratko odgovorio:

- Jeste, ja inače puštam kišu. Pravo da vam kažem, život je toliko kratak da nemam vremena da se bavim nebitnim ljudima - odgovorio je Čović.

Malo kasnije u toku dana oglasio se i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić koji je istakao da je Sarapa izmislio njegovu izjavu.

- Ovde nije kriv NČ. Ovde Predrag Sarapa, novinoidski Covid-19, onaj što priželjkivaše 4:0 za Zvezdu, onaj koji bi, i kad bi masku stavio, virus preneo, simbol beščašća bez jabuke u ustima, govori da je neko negde rekao nešto što nije nigde rekao i traži komentar za nešto nerečeno - napisao je Vuletić.

Video: Predsednik Zvezde: Mnogo toga zavisi koliko će nam pomoći sponzori, ali i država

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mo

    17. jul 2020 | 16:27

    Ne, nisi, verujemo ti, nisi ni pokrao nase ljude sa Kosova, nisi vlasnik fmp1 i fmp2, fmp3... Ti si samo vlasnik fmp2, a KO je vlasnik fmp1 to niko "ne zna"

  • Hogar

    17. jul 2020 | 15:11

    Eto mi te nikada nismo videli u Železničku, nikada tvoj vozač nije jurio ljude po parketu, ti nisi prvi uveo FMP na Jadran, kada igrač iz FMP prelazi u FMP2 i obratno plaća se obeštećenje, eto mi smo svi nepošteni ti si pošten, eto Sarapa te slučajno to pitao, a ti slučajno u jutarnjem Pinka..... Limari, obraz je nešto, što vam je odavno uzeo ovaj čovek, sve se vraća....

  • Kalenče

    17. jul 2020 | 16:21

    Nisam predsednik dva FMP-a reče Čović sa magarećim osmehom misleći da će neko poverovati u još jednu njegovu izrečenu laž.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA