Karmelo Entoni se "istopio" do neprepoznatljivosti: Radikalna fizička transformacija NBA zvezde

Veteran Portlanda se stesao pred nastavak sezone, sad ga zovu žgoljavi Melo

  • 0
karmelo entoni Foto: twitter/VinoUncorked

Karmelo Entoni se uselio u NBA "balon" sa ekipom Portlanda u Diznilend, ali malo ko od slučajnih prolaznika na prvi pogled može prepoznati nekadašnjeg asa Denvera i Njujorka, jer to više nije ona mišićava masa.

Popularni "Melo" se doslovce "istopio", skinuo je barem deset kilograma kako bi ubrzao svoju igru i pokrete, i produžio karijeru.

Promenio je način ishrane još u martu kada je krenula pandemija korona vrusa, promenio je i način treninga, a kao rezultat svega toga je njegova gotovo mršava figura.

- Saigrači me sad zovu žgoljavi Melo, što prihvatam kao kompliment - kaže Entoni.

Entoniju i Portlandu predstoji težak put do plej-ofa, neki kažu i neizvodljiv, s obzirom na to da osmoplasirani tim Zapada Memfis ima tri pobede više i četiri poraza manje pred restart sezone.

Ipak, nadu navijača Portlanda uliva činjenica da se u tim govoto sigurno vraća Jusuf Nurkić posle dugog oporavka od teške povrede, kao i Zek Kolins, pa će ekipa u najjačem sastavu dočekati ostatak mečeva regularnog dela sezone i možda doigravanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA