Lilard pretvorio stan u Dizni svetu u muzički studio: Zvezda Portlanda repuje kad ne "pika" basket

Ne zapostavlja ni muzičku karijeru

  • 0
lilard.jpg Foto: Printscreen Youtube

Zvezda Portland Trejlblejzersa Dejmijan Lilard pretvorio je deo svog apartmana u Diznijevom svetu na Floridi u muzički studio.

Lilard, poznat u svetu rep muzike i kao "Dame Dolla" odrađuje sa ekipom pripreme za nastavak sezone u takozvanom NBA mehuru koji počinje krajem jula, ali se u slobodno vreme opušta repujući.

Dok su drugim igračima na raspolaganju šetnje, pecanje ili kuglanje, Lilard je svojoj zabavi malo drugačije pristupio.

Zato je u njegovom stanu mikrofon na stalku uz slušalice, laptop i opremu za snimanje, dok je na podu postavio debeo tepih kako bi poboljšao zvuk i ubio eho.

Kaže da je ovakva postavka vrlo jednostavna, ali dovoljna da stvara muziku u okruženju u kom može da se izoluje.

- Video sam da će biti žalbi što snimam muziku, ali ja nemam zvučnike, sve je u slušalicama. Repujem naglas, ali ne vrištim iz mozga, niko me neće ni čuti - kaže Lilard.

On se donekle već etablirao i kao muzičar jer je već imao pesme sa Lil Vejnom, 2 Čejnzom i Džejmijem Foksom, a nastupao je i na Ol-staru ove godine.

Posebnu pažnju privlači i zbog činjenice da se bavi socijalnim i društvenim temama u svojim tekstovima, što nije tako česta pojava poslednjih godina.

Nedavno je izbacio pesme "Goat spirit" i "Blacklist", od kojih se druga izričito bavi policijskom brutalnošću nad Afroamerikancima, jer je ubistvo Džordža Flojda u Mineapolisu pokrenulo velike proteste u Americi.

Video: NBA zvezda sa ženom srpkinjom kulira uz hit Teodore Džehverović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA