Trinkijeri ekspresno ostavio Partizan iza sebe: Ovaj njegov potez će mnogi navijači prezreti

Novi klub - novi grb

  • 13
Andrea Trinkijeri Foto: Nikola Tomić

Trinkijeri je pre četiri dana predstavljen u Bavarskoj i minhenskom Bajernu, a nekoliko dana kasnije, na društvenim mrežama mu je osvanula i nova profilna fotografija.

On je grb Partizana zamenio za grb Bajern Minhena, a kada se uzme u obzir da je prilikom promocije u nemačkom klubu praktično imao istu priču koju je imao i kada je došao u Partizan, teško da će se ovo svideti navijačima crno-belih.

Trinkijeriju se, bar sa rezultatske strane, u Humskoj nema šta zameriti, jer je za nešto manje od dve godine osvojio dva trofeja Kupa Radivoja Koraća, jedan Superkup ABA lige i bio je na odličnom putu ka završnici Evrokupa u prekinutoj sezoni.

Međutim, imajući u vidu sve ono što je pričao dok je bio u Srbiji, razočarao je mnoge ljubitelje crno-belih jer se sve više ispostavlja da je reč bila o samopromociji Trinkijerija, nego o pravoj ljubavi ili simpatijama koje gaji prema srpskom klubu.

trini.jpg Foto: Printscreen Twitter

Video: Trinkijeri emotivno objasnio zašto je preuzeo Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zar je bitno

    18. jul 2020 | 20:46

    Pa jos samo grobari veruju da su veliki tim koji neko voli posle jedne utakmice...

  • Zulender 2

    18. jul 2020 | 23:26

    Hahahahaha, kako ovaj rastura napacene grobare...

  • Žoc

    18. jul 2020 | 21:23

    E,moj Trinki,ajde da si otišao u neki slavan klub sa tradicijom kao što je Real,Pao,Zalgiris pa i da te razumem,a ti otišao u veštački klub skoro osnovan. To ti je isto kao da si otišao u Fmp2, Zenit...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA