NBA igrač želi u Fenerbahče, iz kluba mu oštro odgovorili: Naša vrata su ti zauvek zatvorena!

Kanter istakao da će jednog dana, kada se vrati u Tursku, ponovo zaigrati za Fener, ali u klubu tako ne misle

  • 2
Lejkersi - Boston Kanter na meču sa Lejkersima Foto: AP/Tanjug

Nedelja 19. jul je dan koji je očigledno "rezervisan" za turskog košarkaša Enesa Kantera koji je uzburako tamošnju javnost izjavama za portal "Eurohups."

Centar Bostona je poznat kao "perosna non grata" u domovini zbog svog negativnog stava prema predsedniku Turske Tajipu Reždepu Erdoganu. što mu je donelo dosta problema u životu.

Kako njemu, tako i njegovom ocu koji je boravio u zatvoru, te otuda ne čudi što je Kanterova izjava da bi jednog dana voleo da se vrati u Fenerbahče za koji je igrao u sezoni 2008/09. Tačnije, Kanter je ponovio da je Fenerbahče njegova jedina ljubav i da jednog dana, kada se vrati u Tursku, nosiće samo njihov dres.

Međutim, nedugo zatim stiglo je i oštro saopštenje Fenera.

- Osoba po imenu Enes Kanter je na svom nalogu na društvenim mrežama 1. juna i danas podelila iste rečenice, a mi bismo voleli da obavestimo javnost zbog toga šta je to uradio dva puta u kratkom periodu... To nas brine i želeli bismo da razjasnimo nejasne namere.

- Naš klub nema nikakve veze sa ovom osobom, niti će imati u budućnosti. Ime ove osobe se dovodi u vezu sa terorističkim organizacijama i njegovo ponašanje je veoma dobro poznato svima otkako je napustio klub. Zbog svega toga, želeli bismo još jednom da naglasimo: "Vrata našeg kluba su zauvek zatvorena takvima kao njemu i tako će biti zauvek" - stoji u saopštenju kluba.

Podsetimo, Kanter je u intervjuu rekao i da mu turski igrači u NBA ligi okreću leđa, jer se boje Erdogana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    19. jul 2020 | 19:32

    Xaxa, još da su ovo svojom voljom saopštili, bilo bi dobro. Kakva diktatura u Turskoj!!

  • Cia

    19. jul 2020 | 20:25

    Erdogan velicanstveni :) klasican diktator

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA