Zakucava kao Šek, cepa trojke kao Peđa Stojaković: Jokić se vraća potpuno spreman

Denver Nagetsi su objavili nekoliko video snimaka sa treninga Nikole Jokića i ostatka ekipe u Orlandu i u jednom od njih našalili su se sa srpskim košarkašem

  • 0
jokic.jpg Foto: Printscreen Twitter

Jokić nije poznat kao atletski skočan ili dominantan centar koji igra "iznad obruča", ali je na jednom od snimaka zakucao iz prodora.

Kao momak poznat po tome što više trojki puca nego što kuca, Nagetsi su opisali da je sve u redu rečima: Ne brinite, Nikolina zakucavanja su se vratila.

I ono koje je izveo na treningu je za njegove "standarde" bilo zaista dominantno, kao što je nekad radio Šakil O'Nil.

Na drugom snimku koji su Nagetsi podelili Jokić je vezao sedam trojki, u maniru nekadašnjeg šutera Sakramenta Peđe Stojakovića, pa je klub iz Kolorada od svojih navijača tražio da predvide Jokićeve procente kad se sezona nastavi.

A nastavlja se posle 30. jula kada NBA ekipe igraju mečeve regularnog dela sezone, da bi se na istom mestu odmah potom nastavio i plej-of.

Podsećamo da je NBA sezona prekinuta u martu kada je otkriveno da centar Juta Džeza Rudi Gober ima korona virus.

Od tada do sada je situacija u svetu drastično eskalirala. Nikola Jokić je takođe bio jedan od zaraženih košarkaša, pa je zbog virusa produžio svoj boravak u Somboru i Srbiji i naknadno se "u pet do 12" priključio svom timu u Orlandu.

Po onome što se može videti sa još jednog snimka, imaće i dobru podršku na "petici" u vidu Bol Bola, dok je Džamal Marej poradio i na svojim driblinzima tokom pauze.

Video: Bogdan Bogdanović o odlasku ili ostanku u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA