Ovako je Simon bacao u trans komentatore: Zvezda posebnim klipom podsetila navijače na Markovo umeće

Ovome se opet nadaju navijači crveno-belih od 34-godišnjeg momka iz Prištine

  • 4
Kvinsi Miler Foto: MN Press

Krilni košarkaš Marko Simonović je pre nekoliko dana dočekan u Crvenoj zvezdi kao novo pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana i sada su crveno-beli podsetili na neke od partija Simona iz njegovog boravka u Beogradu.

Simonović je trojkama rešetao Real Madrid, bacio je u trans komentatora Iliju Kovačića svojim izdanjem protiv Armani Milana, a pokazao se i protiv Makabija.

- Dobrodošao nazad. Marko Simonović je ponovo u svojoj kući i tim povodom prisetićemo se nekih od njegovih nezaboravnih partija iz prethodnog mandata - poručili su iz Zvezde.

Nekadašnji kapiten Zvezde je u svoj klub došao kao peto pojačanje, predstavljen je 13. jula posle Lendrija Noka, Džordana Lojda, Korija Voldena i Lengstona Hola.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Marko Simonović je ponovo u svojoj kući i tim povodom prisetićemo se nekih njegovih nezaboravnih partija iz prethodnog mandata 🔴⚪️🔥 #kkcz #WeAreTheTeam #TogetherWeStandОбјава коју дели KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) дана

Video: Bogdanović: Iz ljubavi prema Partizanu ne podržavam Trinkijerija, ali ga razumem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baca

    20. jul 2020 | 13:30

    SIIIIMOOONOVIC!!!

  • K4shin

    20. jul 2020 | 18:10

    Da odgovorim grobaru dole Duska Vujosevica treba u udzbenike da deca vide Kako se guraju gadjaju sudije, kako se udaraju igraci, Pretnje itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA