≫ 

Varda: Pogrešio sam što sam odbio Zvezdu, za Trinkijerija sam odmah rekao da je folirant

Legendarni košarkaš ponovo "bez dlake na jeziku"

  • 2
Ratko Varda Foto: MN Press

Nekadašnji košrakaš Partizana Ratko Varda priznao je da je pogrešio što pre devet godina nije prihvatio poziv Crvene zvezde!

Varda nikada nije krio da je veliki navijač crno-belih, na kraju je to i prevagnulo, a u razgovoru za Jutjub kanal "Sport and Tech" otkrio je šta se sve dešavalo te 2011. godine.

- Sa ove tačke, ja sam napravio veliku grešku. Imao sam opciju da dođem kada je Svetislav Pešić došao u Zvezdu. Išao sam na razgovore, sve smo se dogovorili, ali je bila jedna jedina stvar. Ako Olimpija ne pošalje taj dan ugovor, to je to, idem u Zvezdu. Olimpija je poslala ugovor i tada sam gledao kao Partizanovac i razmišljao da je možda bolje da idem u Olimpiju da ne bi bilo nekih problema - rekao je Varda i dodao:

- Nadao sam se da ću jednog dana imati priliku da završim karijeru u Partizanu, ali to se nikada nije desilo. Od tog odbijanja Karija moja karijera je kranula da ide ka dole. Olimpija se raspala zbog novca, pukla mi je i tetiva u Radničkom... U svetu sporta imaš emocije ukoliko si domaći igrač, ali od stranca da očekuješ da bude lojalan.

Osvrnuo se Varda još jednom i na odlazak Trinkijerija iz Partizana.

- Trinkijeri ima kvalitet, ali ja sam i Jankoviću rekao, kada smo gledali neku utakmicu zajedno, da je veliki folirant. Ako sam nekoga uvredio ili ako sam pogrešio u viđenju svega toga, neka mi oprosti.

- Da je čovek imao bilo gde da ide, ne verujem da bi došao u Partizan. Pričao je da je Partizan familija, da nije tu zbog novca, a onda je otišao zbog toga... - jasan je Varda.

Video: Muta Nikolić se javio iz kovid bolnice: Sve je to normalno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA