≫ 

Zvezda traži vansudsko poravnanje sa ABA ligom!

Crveno-beli podsećaju na raniji dogovor

  • 11
Saša Obradović novi trener KK Crvena zvezda, promocija na Malom Kalemegdanu Foto: Telegraf/Bojan Vinulović

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da očekuje da se do početka ABA lige sprovede sporazum o vansudskom poravnanju koji je dogovoren kada je u pitanju vlasništvo lige.

Podsetimo, regionalna liga je tokom dana održala Skupštinu na kojoj je, između ostalog, utvrđeno da se start nove sezone pomeri za oktobar.

- Osim striktne primene zdravstvenih protokola i konstruktivnih dogovora po tom pitanju, KK Crvena zvezda mts očekuje da se do sticanja uslova za početak šampionata u potpunosti po svim tačkama sprovede “sporazum o vansudskom poravnanju” između našeg kluba i ABA lige, koji je dogovoren na sednici Skupštine 27.05.2020.godine, potvrđen na narednoj Skupštini 29.06.2020.godine i potpisan i overen od strane ABA lige 30.06.2020. godine - stoji u saopštenju Zvezde i piše:

- Taj sporazum deponovan je u nadležni sud u Zagrebu. Time će se na zadovoljstvo svih i administrativno otkoniti sve smetnje da se liga koja je vlasništvo svih klubova - okrene sportu i terenu. Taj cilj je u interesu svih, klubova, lige, sponzora i navijača.

Video: Čović: Realno je da Zvezda igra neko evropsko takmičenje, Superliga je cirkus, ne možemo da završimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bruka te srbiju

    23. jul 2020 | 19:29

    koja ste vo sramota srpskoga naroda..ni obraza ni stida..

  • ♦️⭐⭐⭐

    23. jul 2020 | 19:03

    A Pg ? Neidenje u Cg ? Ponistavanje utakmice i registracija iste u korist Buducnosti ? Prvo to da se resi pa sbe ostalo.

  • Putujuci

    23. jul 2020 | 19:31

    Cergaski cirkus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA