≫ 

Zvezdin novi plej poručio: Čuo sam da su navijači najbolji u Evropi, za nekoliko nedelja stižem u BG

Hol se obratio zvezdaškoj javnosti iz domovine

  • 25
Lengston Hol Printskrin: Instagram/crvenazvezdakk

Američki kmošarkaš Lengston Hol, jedno od letnjih pojačanja Crvene zvezde, obratio se navijačima iz Sjedinjenih Američkih Država - gde trenutno boravi!

Podsetimo, Hol je ovog leta stigao iz grčkog Promiteasa i to na izričit zahtev trenera Saše Obradovića koji je nedavno objasnio zašto ga Zvezda treba.

- Pozdrav za sve navijače Crvene zvezde, ja sam Lengston Hol i ne mogu da dočekam da stignem u Beograd. Čuo sam sjajne stvari o gradu, klupskoj organizaciji i pre svega o navijačima - rekao je Hol i dodao:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on

- Čuo sam da ste vi najbolji navijači u celoj Evropi i ne mogu da dočekam da se sretnemo. Trenutno sam u Atlanti, ali za samo nekoliko nedelja stižem u Beograd tako da se vidimo uskoro.

Hol je potpisao ugovor na dve godine, ima 28 godina i nastupao je tri sezone za Promiteas. Na 13 utakmica u Evrokupu prosečno beležio 11,4 poena i 5,7 asistencija. Pamte se i njegove odlične partije u Top 16 fazi, ponajviše dve vrhunske utakmice protiv Venecije (16p i 9as) i Oldenburga (20,p 8as).

Igra na poziciji kombo pleja, četiri godine je studirao na Univerzitetu Merser, profi karijeru je krenuo u italijanskoj Pistoji, a potom je igrao u Kantuu, Bonu, Kolososu sa Rodosa i Ciboni - gde se zadržao tri meseca. Takođe, 2014. godine je igrao Letnju ligu, ali nije uspeo da se izbori za ugovor u NBA.

Video: Saša Obradović održao prvi trening sa košarkašima Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011 PS

    23. jul 2020 | 20:43

    Ha,ha, najbolji... Nasmeja me lik pošteno.

  • GROBAR PODGORICA

    23. jul 2020 | 20:39

    Kad bi znao kakva je to prsla ekipa nikad ne bi došao.

  • Dejan

    24. jul 2020 | 07:20

    Tako je brate..... NAJBOLJI navijaci...! A vi MUTAVCI tisina....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA