≫ 

Pobeda NBA šampiona posle 138 dana pauze, Hardenov dabl-dabl i sjajan meč Litvanca

Toronto slavio protiv Hjustona, Oklahoma bolja od Bostona, dok je Filadelfija slavila protiv Memfisa

  • 0
Džejms Harden Printskrin: Twitter

Zahvaljujući sjajnoj odbrani u poslednjoj četvrtini, aktuelni NBA šampion Toronto Reptorsi savladali su Hjuston u pripremnoj utakmici pred nastavak sezone rezultatom 94:83!

Reptorsi zvanično nisu odigrali meč 138 dana, još od onog susreta sa Jutom dva dana pre prekida sezone, a do trijumfa ih je vodio Serž Ibaka sa 18 poena.

Ruki Terens Dejvis je imao tri manje, Siakam je dodao 13, Pauel 12, a Kajl Lauri je imao 11.

- Čoveče, stvarno se odlično osećam što smo se vratili. Isti je slučaj i sa mojim saigračima. Napokon nastavljamo da radimo ono što volimo - rekao je Dejvis posle meča.

S druge strane, Roketse je predvodio Džejms Harden sa dabl-dabl učinkom od 24 poena i deset asistencija. Danuel Haus ga je pratio sa 18 poena, dok je Rasel Vestbruk "brojao" do 10.

Nešto ranije, meč su odigrali i Filadelfija i Memfis, a slavili su Sikserski rezultatom 90:83!

Tobijas Heris je imao 15 poena i 10 skokova, Džoel Embid je ubacio 10 poena, Ben Simons jedan manje, ali je dodao i sedam skokova i devet asistencija.

Na drugoj strani Jonas Valančijunas je imao 20 poena i 11 skokova, Kajl Anderson je dodao 14 poena, a Džaren Džekson 13. Marko Gudurić nije igrao.

I Oklahoma je upisala trijumf protiv Bostona (98:84) najviše zahvaljujući rolama koje su zabeležili Stiven Adams i Šej Gildžijus-Aleksander koji su meč završili sa po 17 ubačenih poena. Galinari je imao devet.

Enes Kanter je sa 11 poena i 10 skokova bio bolji od ostalih u redovima Seltiksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA