≫ 

Nurkić umalo pokrenuo tuču na parketu: Samo što se vratio, izazvao je frku provocirajući Ibaku

"Vruće" je čak i u pripremnim mečevima

  • 3
Serž Ibaka Foto: Youtube.com

Košarkaši Indijane bili su bolji od Dalasa sa 118:111, dok je Hjuston nadigrao Memfis sa 119:104. U trećem meču noći između ponedeljka i utorka, Toronto je pobedio Blejzerse sa 110:104.

Rezultatski je bilo napeto u duelu Toronta i Portlanda, ekipe su se smenjivale u vođstvu i mala je razlika bila do kraja 3. perioda, kada je Toronto napravio veliki  zalet.

Otišli su na +15 i dugo su držali dvocifrenu razliku, a nervoza je učinila svoje još u 2. periodu igre kod Jusufa Nurkića, povratnika nakon duge pauze zbog povrede.

Posle skoka u kom nije uspeo da poentira, košarkaš iz BiH je udario Ibaku po ruci, pa je došlo do koškanja, s time da su na vreme reagovali saigrači obojice.

Tako je sprečeno nešto ozbiljnije, jer je poznato kako Ibaka ume da eksplodira - mnogi su se prisetili jedne utakmice iz prošlosti kada je naseo na provokacije.

Ibaku to ipak nije previše omelo, u nastavku je došao do 19 poena i šest skokova, Mekolum je bio lider Portlanda sa 21 poenom. Nurkić je ubacio 17 poena uz 13 skokova, pet asistencija i dve ukradene lopte za 27 minuta.

U novom meču Dalasa, Luki Dončiću je asistencija nedostajala za tripl-dabl, uz 20 poena i 11 skokova, a Indijanu je do pobede vodio Voren sa 20 poena i šest skokova.

Boban Marjanović je ovaj put igrao nešto kraće, 15 minuta, ali mu je i to bilo dovoljno da ubaci 11 poena (5-7) uz šest skokova i asistenciju.

Memfisu je presudio Harden sa 31 poenom, naš Marko Gudurić opet nije dobio šansu da zaigra barem u minimalnoj minutaži, a ponedeljak donosi još tri utakmice u večernjim časovima.

Lejkersi igraju protiv Vizardsa u 21.00 po našem vremenu, u 22.00 se  sastaju Klipersi i Kingsi, Bruklin i Juta igraju u 23.30.

Video: Grmi Džej u busu, Dončić krišom snimao Bobija u transu: Slaaaavija, pa Dalas Maaaaaveriks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    27. jul 2020 | 08:29

    Nurkic mi je, generalno, bas antipatican lik, ali ovaj put stvarno nije nista kriv.

  • vuk

    27. jul 2020 | 13:27

    stalno jusuf..a nikad kriv..stalno ista prica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA