Nedovića Grci odmah zasuli porukama podrške: Nemanja se predstavio i pozvao navijače na tribine

Uzbuđen je zbog nove sezone

  • 0
Nemanja Nedović Foto: Printscreen Twitter

Srpski košarkaš Nemanja Nedović predstavljen je u Panatinaikosu i odmah je pozvao navijače da dođu i podrže klub u narednoj sezoni.

Mada je zbog pandemije korona virusa pitanje koliko će navijačima biti dozvoljeno da prisustvuju utakmicama širom Evrope, klubovi se nadaju da će se novi talas zaraze korona virusom smiriti do jeseni.

Nedović se zbog toga obratio fanovima "zelenih" iz Atine i zahvalio im se na silnoj podršci putem interneta.

Klub je u istovremeno obrazložio da će oni koji svoje karte rezervišu do trećeg avgusta imati apsolutni prioritet u slučaju da broj posetilaca zbog korona virusa bude ograničen.

- Zdravo navijači Panatinaikosa, ovde Nemanja Nedović. Uzbuđen sam zbog sledeće sezone. Podrška koju dobijam preko društvenih mreža je neverovatna i jedva čekam da počnemo. Nadam se da razumete koliko ćete nam biti bitni u toj dolazećoj sezoni, pa bi trebalo da kupite sezonske karte i vidimo se uskoro. Napred Zeleni, sjedinjeni stojimo - poručio je Nedović.

On je ranije objasnio da je veliku težinu kod odluke o prelasku u PAO, za njega lično imalo to što ga je pozvao Dimitris Dijamantidis, legenda evropske košarke.

Da podsetimo, Nedović je u Panatinaikos prešao iz milanske Olimpije u kojoj je posle trogodišnjeg boravka u Unikahi bio od 2018. godine do sada.

Video: Nemanja Nedović opisao situaciju u Italiji i opasnost od korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA