≫ 

Smart opleo po sudijama zbog spornog faula: Da se ne lažemo, nisu hteli da izbace Janisa napolje

Delovalo je kao faul u napadu...

  • 0
Markus Smart Foto: Printscreen Youtube

Košarkaš Boston Seltiksa Markus Smart kaže da je na minut i po do kraja utakmice sa Milvoki Baksima NBA progledala kroz prste Janisu Adetokumbu.

Sudije su u duelu sa Smartom isprva sudile faul u napadu grčkom superstaru, kome bi to bio šesti faul i automatsko isključenje.

Međutim, došlo je do pregledanja snimka i odluka je preinačena, pa sad dvojica košarkaša imaju oprečno viđenje situacije.

Vrlo sporne jer je u tom trenutku Adetokumbo krenuo na ulaz, pogodio je polaganje iako su on i Smart pali na parket, a rezultat je bio 107:107 pre koša Grka.

- Izgovor je da sam ja zakasnio na postavljanju i da je usporeni snimak pokazao da sam kasnio u postavljanju bloka. Ali iskreno, mislim da svi znamo šta je ono bilo. Janisu je to bio šesti faul i nisu hteli da ga izbace napolje - rekao je Smart posle utakmice.

Adetokumbo je kasnije rekao da misli da Markus jeste kasnio, a Milvoki je na kraju uspeo da slavi 119:112. Grik Frik je meč završio sa 36 poena, 15 skokova i sedam asistencija i u pozitivnom tonu je prokomentarisao Smarta.

- Mislim da je sjajan igrač. Ono što volim kod njega je što je prvi na parketu i veruje saigračima, igra jako i čuva najbolje. To sam mu i rekao na kraju utakmice...

- Neću da te napadam, to nije moj karakter, ali se trudim da budem fokusiran i pomognem svom timu da pobedi, a svi znamo da će on pričati kako bi me izbacio iz ritma. Razumem to. Kad sednem i smirim se, onda razumem šta pokušava da uradi - kaže Adetokumbo.

Video: Grmi Džej u busu, Dončić krišom snimao Bobija u transu: Slaaaavija, pa Dalas Maaaaaveriks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA