≫ 

Lebron osetio kako tuku NBA šampioni, neverovatni Voren ubacio 53 poena Filadelfiji

Ti Džej Voren će najlepše pamtiti ovu NBA noć

  • 1
Lebron Džejms Foto: Tanjug/AP

Los Anđeles Lejkersi izgubili su od Reptorsa sa 107:92, Klipersi su nadigrali Nju Orleans sa 126:103.

Iako je Lebron željan titule, aktuelni šampion mu je pokazao u ovom duelu da se ipak neće prošetati do prstena, uz 33 poena i 14 skokova Lourija. Podrška mu je bio Anunobi sa 23, a Džejms je bio najbolji u redovima kluba iz Kalifornije sa 20 poena i 10 skokova.

Nedostajao mu je ovaj put ozbiljniji doprinos Entonija Dejvisa, popularna "Obrva" je stala na 14 poena uz šest skokova. Reptorsi su vodili u većem delu meča, a od 78:80, napravili su veliku seriju od 12:3,  pa zatim i uspešno priveli utakmicu kraju.

- Oni su osvojili titulu sa razlogom... Nije to bilo samo zato što su imali Kavaija. Mediji im ne daju dovoljno pažnje bez Kavaija, ali momci znaju kakvi su igrači - rekao je posle meča Lebron.

Pelikani su sa druge strane bili lak plen za Kliperse, predvođene Džordžom (28) i Lenardom (24), Voker je sa skromnih 15 bio lider Nju Orleansa.

Na sličan način su bili efikasni i Pejsersi sa 127:121, ali uz neverovatan košgeterski učinak Vorena. Ubacio je 53 poena uz šut iz igre 20-29 (trojke 9-12)!

Embid je parirao sa 41 poenom i 21 skokom, ali je lagano pao u senku majstorske partije Ti Džej Voren. Ovaj momak je tek treći igrač sa 50 i više poena na meču sa manje od pet slobodnih bacanja od 2010. godine, posle Kleja Tompsona i Stefa Karija.

Imao je 4-4 sa linije penala, dodao je tome četiri skoka, tri asistencije i dve blokade.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Večeras (20.45) se zatvara Serija A, a jedina nedoumica je hoće li iz lige ispasti Đenova ili Leće. Đenova ima „zicer“ da obezbedi opstanak je dočekuje Veronu, ali joj samo pobeda garantuje miran san jer Leće u isto vreme čeka Parmu i ima samo bod manje. Kvota na Đenovu je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đenova – Verona

Video: Grmi Džej u busu, Dončić krišom snimao Bobija u transu: Slaaaavija, pa Dalas Maaaaaveriks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA