≫ 

Velika promena na košarkaškoj mapi: Bertomeu spremio 100 miliona za evroligaša iz Londona

Katalonac kreće u ambiciozan projekat

  • 14
Đorđi Bartomeu

Foto: Profimedia/Abaca

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu odavno već planira da se u najvećim metropolama Evrope igra ovo takmičenje jer je to jednostavno u interesu profitne organizacije kakvo je i ovo takmičenje.

London je definitivno sledeći na listi lokacija gde će se igrati dobra košarka, iako se Englezi ne bave sa velikim uspehom ovim sportom.

Odavno je već to najavljeno, a sada stižu nove informacije po kojima će Evroliga napraviti ogromno ulaganje u taj košarkaški klub.

U pitanju je suma od 100 miliona funti i to u intervalu od pet godina, što znači da bi klub dobijao od Evrolige 20 miliona funti.

London nije imao evroligaški tim još od 2001. godine kada su igrali London Tauersi, a ono što je verovatno jeste da će se taj klub takmičiti isključivo u Evroligi i da neće igrati domaće takmičenje kao svaki drugi tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    7. avgust 2020 | 05:51

    I u cemu js fora? Gde je tu fer plej, gde je tu sportsko nadmetanje i jurenje rezultata? Jos ce morati da osvoje trofej. Pazite kada ih Zeljko Obradovic bude preuzeo.

  • Били

    7. avgust 2020 | 01:26

    Да није тужно било би смијешно.Псртизсн 14 год.заредом играо ЕЛ и умало се није угасио.Сад ће овима да дају 100 мил.😂😂јој

  • Pedja

    7. avgust 2020 | 00:33

    Bljak. Šta drugo reći?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA