≫ 

Zvezdin Amerikanac kupio Poršea pred dolazak u Beograd, snimio je "ostvarenje svog sna"

Počastio se Lojd

  • 21

Novi igrač KK Crvena zvezda Džordan Lojd pohvalio se novitetom u svojoj garaži, i to kakvim, Poršeom koji je kupio i provozao samo dan pred polazak u Beograd.

Lojd je ovekovečio ovu specijalnu priliku u svom životu, kupio je, kako kaže, kola svojih snova, u salon je poveo devojku, prijatelja i svoje najbliže, da se u velikom stilu, kako i dolikuje za ovakve prilike, sedne u skupocenu mašinu.

U pitanju je tip "Panamera" koji, u zavisnosti od modela i opreme, košta u rasponu od 80.000 do 100.000 evra, mada najnovija verzija ovog automobila, izrađena u limitiranoj seriji, ide i do 250.000 evra.

Lojd je dan pred put u Beograd sebe počastio vrhunskim četvorotočkašem, a najžalije mu je, kako kaže, što odmah mora da se "rastane sa njim".

- Konačno sam kupio kola svog života danas, dan pred polazak u Beograd. Nisam bio siguran da li ću da ih uopšte vidim pre nego što krenem, ali ovo je ludo iskustvo, kupiti ovakva kola, oduševljen sam, sjajan dan - poručio je Lojd.

Amerikanac je pre prelaska u Zvezdu sezonu proveo u španskoj Valensiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knezevic

    7. avgust 2020 | 09:11

    I tata bi sine. Da se navozas. I pazi... Nemoj slucajno da si ga terao preko dzombe..!

  • Dragan

    7. avgust 2020 | 10:34

    Igrao u Valensiji za 550 hiljada eura...presao u Zvezdu za ispod 400 hiljada? Dal Jos neko veruje u ovakvu izjavu Pudlice da bi neko preso iz Evroligasa gde je bio nosioc igre i plus grad Valensija,prelep grad,u Beograd da igra za manje pare?Samo budite realni pa to i oni koji vole Zvezdu tesko da bi uradili a ne neko ko malo toga zna o njoj

  • Viktor

    7. avgust 2020 | 12:03

    Ja sam danas bukvalno skupljao za prodavnicu jer sam ostao bez posla 😂 da ga dobro služi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA