≫ 

Iz Fenerbahčea demantuju glasine o Veselom i Barseloni: Nas zbog njega niko nije zvao

Čeh je već godinama na ceni

  • 0
Džejms Gist, Jan Veseli Foto: Marko Jovanović

Iako se u NBA i Americi nije tako dobro snašao kao što je možda bilo očekivano, ona je pomogla Janu Veselom da postane jedan od najboljih unutaršnjih igrača u Evropi godinama unazad.

Međutim, prema rečima potpredsednika turskog Fenerbahčea gde Veseli igra od 2014. godine i dolaska iz Vašingtona i Denvera, za sada za Čeha interesovanja nije bilo.

O Veselom se neko vreme unazad spekulisalo kao "odlazećem" iz tabora žutro-crnih i to u pravcu Barselone koja je ostala bez Anta Tomića.

- Nismo dobili nikakvu ponudu za njega. Baš pre koji moment smo bili sa Janom, on je srećan u Istanbulu. Niko nas nije ni kontaktirao - rekao je Semih Ozsoj iz Fenera. Da podsetimo, Veseli ima garantovan ugovor sa turskim klubom i bez izlaznih klauzula.

Deo karijere pre NBA i Fenerbahčea Čeh se afirmisao u Partizanu, igrajući kod Duška Vujoševića gde su do izražaja dolazile njegove atletske sposobnosti i predispozicije.

Video: Spanulis i biser srpske košarke za koga se otimaju i Grci igrali 1 na 1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA