≫ 

Srpkinja glavni akter NBA sapunice: Stala u odbranu dečka, teško izvređala sestru zvezde Portlanda

Zaoštrilo se na relaciji Lilardovi - Džordžovi

  • 0
Paul George, Damian Lillard, Daniela Rajic. La'Nae Lillard Foto: Tanjug/AP, Instagram danielarajic/lanaelillard

NBA liga se opasno zahuktava pred start plej-ofa, gotovo da je počelo da ključa u zapadnoj konferenciji zbog tesne borbe za osmu poziju za koju konkuriše čak pet ekipa.

Na trenutak, rasplamsalu borbu na parketima "Dizni sveta" u Floridi, zasenila je neobično i žestoko prepucavanje košarkaša Klipersa Pola Džordža i njegove devojke Danijele Rajić sa jedne i zvezde Portlanda Demijena Lilarda i njegove sestre Leni sa druge strane.

"Rat" ovih aktera se razbuktao posle izuzetno uzbudljive utakmice Klipersa i Portlanda koaj je završena pobedom tima iz Los Aneđelesa, i to nakon što je inače uvek pouzdani Lilard promašio oba slobodna bacanja. Klipersi su slavili 122:117, iako u završnici na parketu nije bio niko iz najjače petorke, uključujući lidere Lenarda i Džordža.

Džordž i prgavi plejmejker Patrik Beverli su sa posebnim zadovoljstvom ispratili Lilradov kiks u finišu sa penala, Beverli se uz Morisa krajnje nesportski ponašao, što je pokrenulo verbalni rat u koji su se kasnije na društvenim mrežama uključile Lillardova sestra Lani i srpska striptizeta Danijela Rajić, lepša polovina Pola Džordža.

Lilard je psole meča odmah reagovao na provokacije rivala sa klupe.

- Čuo sam ih kako viču nakon što sam promašio prvo bacanje. To samo pokazuje šta očekuju od mene u ključnim trenucima. Siguran sam da se dobro sećaju što sam im radio u prošlosti. Beverlija sam već poslao kući, a Džordža sam poslao kući prošle godine. Znaju oni - rekao je Lillard, aludirajući na pobedničke šuteve u ključnim utakmicama doigravanja protiv Hjustona sa Beverlijem 2014. i Oklahome prošle sezone, kad je sa skoro 10 metara pogodio trojku baš preko Džordža i izbacio Tander iz plej-ofa.

Rat rečima tu nije prestao, samo se preselio na društvene mreže, gde je Džordž poručio Lilardu "A ti ideš kući ove godine?"

Lilard mu je uzvratio.

- Ti samo menjaj klubove i beži od napornog rada - napisao je Dejm, aludirajući na činjenicu da je Džordž isforsirao trejd iz Indijane, a zatim psoel samo jedne sezone napustio Oklahomu čim se ukazala prilika da s Lenardom zaigra u Klipersima i olakša sebi put do titule.

George ga je zatim podsjetio da je s Indianom imao više uspjeha nego Lillard s Portlandom. Prepucavanje se nastavilo, ali pravi je šou nastao kad su se u sve uključile i žene.

Ubrzo, obojicasu dobila "pojačanja" u duelu, i to od lepših polovina, Džordž od devojke Danijele, a Lilard od sestre Leni.

- Napumpao si striptizetu, a onda je oženio. Ma pogledaj joj facu. Nije me briga ako ovo postaje lično - oštro je napala Lilardova sestra Džordža, aludirajući na Srpkinju.

 
 
 
View this post on Instagram
FaceTimeA post shared by La'Nae (@lanaelillard) on

Rajićeva nije ostala imuna na reči Leni, odmah je uzvratila, još žešće i vulgarno. Na Instagramu je Lilardovu sestru nazvala "ku*vom punom mržnje" i zatražila da "neko sredi tu kravu".

Rajićeva, devojka srpskog porekla, sa Džordžom se smuvala dok je bila go-go plesačica u Majamiju, započeli su vezu koja je potrajala nekoliko meseci, ali ubrzo nakon prekida Daniela je shvatila da je trudna. Džordž joj je prvo nudio milion dolara da pobaci, nije priznavao dete i sve je završilo na sudu, a kasnije je košarkaš tužio Danijelu i tražio starateljstvo nad devojčicom.

Sve se na kraju završilo miroljubivo, a nakon sudske drame njih dvoje su ponovno završili zajedno i dobili drugo dete.

Tako su dva promašena slobodna bacanja izazvala neviđenu sapunicu od koje možemo očekivati zabavni nastavak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA